FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FCSB 0-1

Ilie Dumitrescu se ia de doi oameni importanți de la FCSB: "E greu când ei joacă așa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 09:20

FCSB a învins-o cu greu pe ACS Poli Timișoara, 1-0, iar jocul echipei lui Nicolae Dică a primit primele critici.

Ilie Dumitrescu, fost jucător și antrenor la FCSB, a vorbit despre jocul formației roș-albastre, a criticat evoluțiile lui Tănase și Teixeira și a vorbit despre Constantin Budescu.

"Până acum, Budescu greşeşte foarte mult. Totuși e activ. El e genul de jucător care-ți poate rezolva meciul dintr-o fază, aşa cum a făcut-o la gol.

Atunci când ai două-trei probleme de genul ăsta, şi aici mă refer şi la evoluţiile lui Teixeira şi Tănase, e greu. Cel mai important este să îţi rezolvi problemele din apărare în perspectiva meciului cu Plzen", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

  • FCSB va juca marți, 25 iulie, de la ora 20:30, contra celor de la Viktoria Plzen, în turul III al preliminariilor Champions Legue. Meciul va fi în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
ando89
ando89  •  22 Iulie 2017, 10:37

Timișoara n-a jucat nimic aseară, oaspeții au câștigat pe merit, chiar dacă și jocul lor a fost unul mediocru și îngrijorător pentru dubla cu Plzen. Arbitrul a prestat la fel de neconvingător ca și cele două echipe, dar nu se poate spune că a influențat decisiv rezultatul final.

iosif_vs
iosif_vs  •  22 Iulie 2017, 09:51

Nu inteleg ce are Ilie cu Budescu si Teixeira. Tanase da, e praf

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  22 Iulie 2017, 16:00

Păi nu mergi matale la fcsb ???? Dică l-a fentat pe Reghe, Reghe pe Rădoi, matale îl driblezi pe Dică și toți 4 îl faceți la ,,măgăruș,, pe gheorghe ???

Vezi toate comentariile (19)
Comentează