FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Ilie Dumitrescu l-a ascultat pe Țicu și a intervenit imediat: „A venit nepregătit. Asta trebuia să zică”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 07:37 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 07:48

Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a reacționat instant după discursul lui Valentin Țicu de la finalul meciului Petrolul - Botoșani 2-1.

Țicu a revenit pe teren după 8 etape de suspendare primite în urma intrării care i-a produs o accidentare horror lui Dragoș Iancu, fractură deschisă de peroneu. Căpitanul de la Petrolul fusese suspendat 16 etape, dar pedeapsa i-a fost redusă la jumătate după ce a făcut recurs.

„Arbitrul mi-a zis: «Am greșit, ce vrei să fac? Du-te de aici!»” » N-a mai suportat și a plecat în timpul interviului: „Îmi pare rău, nu mai pot!” + de ce VAR-ul nu putea interveni
PETROLUL - BOTOSANI
„Arbitrul mi-a zis: «Am greșit, ce vrei să fac? Du-te de aici!»” » N-a mai suportat și a plecat în timpul interviului: „Îmi pare rău, nu mai pot!” + de ce VAR-ul nu putea interveni

După victoria cu Botoșani, meci în care a deschis scorul, Țicu a avut un discurs dur și s-a războit cu toată lumea, apoi a fost „taxat” de Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu: „Țicu nu era pregătit de interviu, 

„Sunt convins 100% că Țicu nu a vrut să-l pună într-o situație de genul ăsta, să-l accidenteze, dar când vezi ce s-a întâmplat după atacul ăsta, n-ai cum să nu fii sensibil. Indiferent ce a declarat Dragoș Iancu, trebuia să zică «îl înțeleg, e într-o situație delicată». 

Chiar dacă ar fi vorbit foarte urât de Țicu. Cred că trebuia să fie pregătit pentru interviu. Deși nu a fost pregătit cu un tricou pe dedesubt, nu știa că dă gol, trebuia să vină cu o declarație frumoasă, să-i dedice golul”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Sunt foarte fericit că am revenit, nici nu știu exact ce se petrece. N-aveți idee prin ce am trecut stând în tribună la meciuri sau la fiecare ședință a Comisiei. E ușor să arunci cu pietre, am și eu familie. Tot ce sa spus despre mine, de la cămătar, interlop, criminal... le-am simțit.

Îmi cer din nou scuze. N-am apucat să vorbesc cu el, probabil mâine o să iau legătura cu el. Nu știu de ce ar fi supărat, nu l-ar ajuta dacă aș sta eu 50 de etape. Din ce am vorbit cu el, totul decurge bine.

- Valentin Țicu, căpitan Petrolul

VIDEO. Valentin Țicu, declarații despre pedeapsa primită după accidentarea lui Dragoș Iancu: „Am văzut atacuri mai brutale”

Citește și:

Furibund după un nou eșec în Superligă: „Muncim și vrem să jucăm pe teren! Noi și Dinamo suntem cele mai dezavantajate”
Petrolul - Botoșani 2-1
Furibund după un nou eșec în Superligă: „Muncim și vrem să jucăm pe teren! Noi și Dinamo suntem cele mai dezavantajate”
Petrolul, la fel ca într-un an de excepție din istoria clubului » „Nemuritorul” Gicu Grozav era și atunci în echipă
PETROLUL
Petrolul, la fel ca într-un an de excepție din istoria clubului » „Nemuritorul” Gicu Grozav era și atunci în echipă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
carol_k
carol_k  •  25 Noiembrie 2023, 10:20

O demonstratie a cat de urat e fotbalul romanesc, nu ajungea cat ne aratasera asta pana acum. Arunci un "n-am vrut sa-l lovesc" si consideri ca ti-ai platit gestul salbatic, daca ti-ai reintrat tu in drepturi totul e OK, mai ridici si tonul, ca ai stat jumatate din pedeapsa pe margine. Asta arata ca n-ai pic de respect pentru ceilalti jucatori, pentru suporterii celorlalte echipe, pentru fotbal. Esti doar pentru tine si numai pentru tine!

Catalynn_12
Catalynn_12  •  25 Noiembrie 2023, 10:17

Dacă Dawa nu a primit nici măcar roșu, atunci si 8 etape pt Ticu sunt prea multe! Dar așa-i când e vorba de FC Fcsb … Va să zică FRF a penalizat Steaua drastic pt niște artificii și fumigene care nu doar ca nu au rănit pe cineva dar nu au ajuns nici măcar în teren, dar FC Fcsb deși a folosit materiale pirotehnice și mesaje rasiste grosolane la adresa Rapidului, de vreo 4 ori mai puțin! Cică fcsbistii nu erau recidiviști … Băi, ăștia de la FRF efectiv nu mai au pic de jenă și apoi se miră ca ni se rupe de echipa federației!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează