FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

În ziua decisivă pentru "Steaua", Becali spune tot ce are pe suflet: "Mi se ridică părul pe mine. Am rămas încremenit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 12:03

Gigi Becali continuă războiul pentru marca Steaua și e sigur că astăzi, la Înalta Curte, se vor tranșa lucrurile în favoarea lui.

"Eu cred că în proporție de 95 la sută astăzi vom avea numele Steaua București din nou. Prea mult am rezistat în defăimare. Ne-am săturat. Ajunge. Astăzi, să dea Dumnezeu să ne recuperăm numele. Spun asta ca suporter stelist, ca membru al familiei acestui club.

A, dacă vin Oprea și Coldea și spun că au dușmănie pe Becali, doar așa pot pierde. Gabriel Oprea e obsedat, el crede că e patriot. Nu este. Ei tot vorbesc de interesul național, dar îi interesează doar interesul lor, avuția lor.

E prea multă prostie, îmi pare rău să o zic. Am văzut un copil olimpic de 16 ani într-o seară la televizor. Întrebat despre ce vrea să facă, a zis că o să plece din România. Că aici nu poate face nimic. Mi se ridică părul pe mine. Am rămas încremenit. În halul ăsta s-a ajuns", a declarat Becali la TV Pro X.

Citește și: Abandon total? Gigi Becali surprinde: "Nu mai țin legătura cu Dică"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (43)
digei
digei  •  04 Mai 2018, 13:27

Banditul tot bandit, te ia la sentiment. Acum e Oprea dusmanul poporului, dar nu pt ca e un corupt si are pacatele pe care le stim ci pentru ca vezi doamne "i-a luat lui Steaua"... Pana la Oprea a fost Talpan de vina. Nu mai Gigele, ai vrut sa pui mana definitiv pe Steaua platindu-i nistre datorii. Nu asa se face. O ai in momentul in care o cumperi legal, cand ministerul, guvernul ii fixeaza un pret iar tu castigi o licitatie fie ca esti si singurul ofertant si achiti suma in intregime. Atunci nu mai poate sa-ti ia nimeni nimic. Dar tu te-ai facut ca o iei de la Minister, au semnat niste generali aburiti de Viorel Paunescu si inca niste angajati de la popota. Doar femeia de serviciu n-a semnat ca n-ai gasit-o in ziua aia. Si ai spus ca e gata, Steaua e a ta. Nu merge, nu mai e Viorel Hrebengiuc sa te duca inj spate. Nu iei nimic inapoi, astea-s manevre ca sa nu-ti fuga suporterii la CSA. Esti f. disperat. Si bandit, asa cum am mai spus.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Mai 2018, 14:30

toti vor sa plece din Romania ca nu au loc sa traiasca normal si cinstit in cloaca cu infractori gen Gigi Becali. auzi la el, lupul moralist care a dat tzapa statului de nush cate zeci de milioane de euro...s-a gasit penalul asta sa faca morala. langa astia vor sa traiasca aservitii care mai primesc si ei cate un oscior de la masa penalilor. se aude, gsp ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Mai 2018, 14:32
Postat de hitman222 pe 04 Mai 2018, 14:28

Performantele clonei fcsb in europa sunt similare cu ale tale la bac.

de fcsb stim sigur ca a luat 5 pe linie dar pipirica nu cred ca a smuls un 5 sa treaca si el.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează