FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Încă o schimbare la Dinamo » Bratu s-a hotărât: cu cine joacă în deplasarea de la Iași

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2018 09:31

Bratu pregătește un nou cuplu de fundași centrali, Katsikas - Mezague.

Florin Bratu își joacă viitorul mâine seară, la Iași. În perspectiva acestei partide, "Mitraliera" întâmpină mai multe probleme. Și nu doar din cauza ședinței de marți seară, de la club, în care i s-a pus în vedere că depinde de rezultatul confruntării din Copou.

Mănuși în dubiu

Pe lângă criza de rezultate, căderile fizice și psihice ale fotbaliștilor, au apărut și indisponibilități. În fiecare zi se mai adaugă câte una. Pe lângă Pesici, cu pubalgie, pierdut pe termen nelimitat, unul dintre fotbaliștii cu toate minutele în prima parte a sezonului, Penedo (37 de ani miercurea viitoare), este în pericol să nu joace.

Portarul titular a acuzat o tendinită la genunchiul stâng încă de luna trecută. A jucat mereu cu dureri. Nu s-a antrenat două zile la Buftea, dar ieri a putut să lucreze normal. Dacă Penedo va continua să aibă probleme, variante de schimb sunt Muțiu (23 de ani, 4 meciuri oficiale / 5 goluri încasate) și Eșanu (20 de ani, fără partide oficiale în tricoul roș-albilor).

Surprize

"Bratone" va apela la al cincilea cuplu de fundași centrali în 9 etape. Mezague, ultimul sosit în "haită", are toate șansele să fie titularizat. Chiar dacă nu e sută la sută pregătit. Mihai Popescu, integralist în prima parte a campionatului, i-a nemulțumit și el pe dinamoviști, riscă să fie trimis pe bancă. Mai ales că staff-ul tehnic e tentat să apeleze din nou la grecul Katsikas, în afara lotului cu Astra.
Cuplul de stoperi Mezague - Katsikas ar cauza o nouă distribuție pentru Ricardo Grigore. Internaționalul Under 19 a jucat două meciuri la închidere, alte două fundaș stânga și unul stoper. Cu Iași ori va trece din nou în bandă, ori pe bancă. 

3 fotbaliștiau fost integraliști în primele 8 runde ale sezonului: Penedo, M. Popescu și Nistor

Apărarea "câinilor" în primele 8 etape

Meci Linia defensivă
1. FC Voluntari (1-0) Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici
2. FCSB (3-3) Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici
3. Gaz Metan (2-3) Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici
4. Viitorul (1-0) Corbu, Popescu, Ciobotariu, Olteanu
5. CFR Cluj (1-3) Corbu, Popescu, Ciobotariu, Olteanu
6. Hermannstadt (2-1) Delorge, Popescu, Katsikas, Grigore
7. CSU Craiova (0-3) Delorge, Popescu, Katsikas, Grigore
8. Astra (1-2) Corbu, Popescu, Grigore, Olteanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
dvd1
dvd1  •  21 Septembrie 2018, 03:37

1 solist fara nici o problema. Dinamo ia 3-4 goluri sigur. Anul asta retrogradarea e asigurata 100%. Etapa viitoare Dinamo va fi pe 11 si peste inca o etapa va fi pe penultimul loc care e retrogradabil. Nici barajul nu il prind. Cel mai onorabil e sa retraga echipa din campionat imediat. HUOOOOOOOOOOOO Dinamo. Desfiintarea

agentul0007
agentul0007  •  21 Septembrie 2018, 00:10

dinu mereu apare si critica , de ce nu il invata pe bratu cu cine sa joace in aparare si atac ? poate asa vedem cine greseste .

calinescu_
calinescu_  •  20 Septembrie 2018, 15:54

POPESCU E CEL MAI BUN FUNDAS CENTRAL DI CAMPIONAT , DUPA ANDREI MARC .....!!!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează