FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Încă un dușman pentru Burleanu » Șeful unei galerii importante pune tunurile pe el: ”O să aibă probleme penale”

Jean Pavel a rămas atașat de Steaua armatei +1   FOTO
Jean Pavel a rămas atașat de Steaua armatei

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 00:00

Liderul galeriei CSA Steaua, Jean Pavel, omul care a condus fanii roș-albaștri și în anii '90, spune că Liga Suporterilor va face plângeri penale pentru că FRF refuză să reînscrie clubul Armatei în L1.

Pentru FRF se anunță un nou front în justiție. "De acum încolo, Răzvan Burleanu o să aibă probleme în justiție cu Liga Suporterilor CSA Steaua pentru faptul că nu repune echipa în situația normală, aceea de a fi în Liga 1, de unde nu a retrogradat niciodată. E treaba lui ce face cu FCSB, dar lucrurile nu mai pot merge așa înainte. Ce o să plătească pentru Craiova va fi a zecea parte din ce va plăti pentru Steaua".

"FCSB s-a prevalat de istoria Stelei"

Declarația îi aparține lui Jean Pavel, liderul fanilor formației lui Lăcătuș și omul care a condus galeria roș-albaștrilor în perioada 1989-2000.

Continuă: "Săptămâna viitoare vor fi înaintate plângeri penale in rem, împotriva faptelor, vizavi de felul în care FCSB a ajuns în locul Stelei în prima divizie și s-a prevelat ani de zile de performanțele și istoria clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni".

"Proteste la sediul FRF și la meciurile naționalei"

Pavel anunță că președintele FRF va avea parte și de reacții potrivnice la meciurile naționalei: "Nu vom acționa împotriva echipei, ci la adresa unei părți din conducerea federației. Liniște se face cu dreptate, nu cu body-guarzi, cum s-a afișat Răzvan Burleanu la Ploiești. Plănuim un protest masiv, alături de alte galerii din țară, cu care am început deja discuțiile. Vom protesta și la sediul Federației".

"Va reînvia ceea ce a fost galeria Stelei în perioada în care am fost liderul suporterilor din Ghencea"
Jean Pavel, lider galerie CSA Steaua

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
1586195741450651
Mihai Enache  •  05 Iunie 2017, 08:01

Trup si suflet pentru culori! Doar Steaua cea veche!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Mai 2017, 11:43

Hoffa ii spune lui Hoover: O sa ai probleme penale!

vladutz13
vladutz13  •  31 Mai 2017, 11:41

15 ani a stat pitit de frica, a lasat clubul de izbeliste si acum se vrea iar lider?? Ce autoritate morala are omul asta pt asa ceva??? Nu reprezinta pe nimeni!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează