FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Încă un episod din "telenovela" de la Iași: » A ieșit la atac și îi pune la pământ pe Stoican și pe președintele echipei: "Din cauza asta suntem la retrogradare!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:15

Tibor Selymes, directorul sportiv al lui Poli Iași, susține că a făcut o mare greșeală lăsând conducerea sportivă exclusiv în seama lui Adrian Ambrosie și a antrenorului Flavius Stoican: ”Din cauza asta suntem la retrogradare”.

Încă un episod din telenovela "Poli Iași". Directorul sportiv Tibor Selymes, adus în vară de finanțatorul Horia Sabo, a acordat un interviu incendiar Ziarului de Iași, în care-l acuză pe președintele executiv Adrian Ambrosie de incompetență.

"Dacă suntem acum pe loc de retrogradare e vina mea, pentru că am fost de acord să las conducerea sportivă doar pe mâna lui Ambrosie şi a antrenorului Flavius Stoican. Eu nu m-am implicat decât în campania de transferuri".

În opinia fostului internațional, Ambrosie a luat mai multe decizii "catastrofale", unele chiar înainte de a veni el în iunie:

"I-a alungat de la club pe Florin Prunea sau pe moldovenii de la Fotbal Hebdo, care fac treabă acum la Mediaş. A dat afară un antrenor, Eugen Neagoe, care nu pierduse 15 meciuri! A semnat contracte care nu au adus vreun beneficiu clubului sau care puteau duce la penalizarea echipei. Nu vreau să dau amănunte acum, important e că am salvat Poli de la depunctare!".

Inclusiv pe căpitanul Andrei Cristea, Selymes susține că l-a salvat de la o amendă dictată de cuplul Ambrosie-Stoican: "Au vrut să-l amendeze cu 2.000 de euro şi eu i-am blocat penalizarea".

Totodată, fostul component al Generației de Aur critică momentul în care Ambrosie a ales să-i ceară demisia: "La echipă era nevoie de linişte înaintea meciului cu FCSB, iar domnul preşedinte a început atacurile".

"Ambrosie nu numai că nu este priceput în fotbal, dar are şi mari probleme de credibilitate. A spus că eu câștig cât dumnealui şi Horia la un loc, lucru neadevărat. Venitul meu brut este cât al dumnealui"

"Domnul președinte a cerut insistent să i se dubleze salariul şi a luat şi salariul pe octombrie, pe care jucătorii nu l-au luat! Iar eu nu am spus nimic că sunt singurul care a încasat doar două salarii de când am venit la Iaşi!"

"Anul trecut, Ambrosie a zis că nu va da prime de instalare şi a încasat chiar el o astfel de primă. Când a preluat clubul, în 2017, a umflat mult datoriile care erau. În vară, când am venit noi, ni s-a spus că sunt datorii mai mici decât erau!"

"După victoria cu Astra, am vrut să evit o relaxare în vestiar ş să montez echipa pentru partida cu FCSB. De aceea am anunţat că salariile vor fi plătite dacă batem FCSB"

"Dintre jucătorii pe care i-am adus eu nu toți au confirmat, e adevărat. Dar asta se întâmplă peste tot, și la Real Madrid. Și nu e doar vina lor sau a celor care i-au adus"
Tibor Selymes, director sportiv Poli Iași

13e locul pecare-l ocupă Poli în clasament, cu 17 puncte. Penultimul

Vezi și: EXCLUSIV Florin Prunea a reacționat în urma interviului exploziv oferit de primarul Iașiului pentru GSP.ro: "Sunt surprins. Chiar azi m-a sunat

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează