FOTBAL  »  Superliga  »  INSOLVENȚĂ

Începe lupta pentru putere la Gaz Metan! Mesajele LPF și FRF, după ce clubul a ieșit din insolvență

Gaz Metan Mediaș a reușit să iasă din insolvență după un an și jumătate, dar de-abia de acum începe lupta pentru controlul grupării. +12   FOTO
Gaz Metan Mediaș a reușit să iasă din insolvență după un an și jumătate, dar de-abia de acum începe lupta pentru controlul grupării.

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 21:14 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 21:52

Gaz Metan Mediaș a reușit să iasă din insolvență după un an și jumătate în care a avut certificat fiscal zero, lună de lună. În sezonul în care gruparea sibiană bifează cel mai bun sezon din istoria de 75 de ani ai clubului. 

Dar de-abia de acum începe lupta pentru controlul grupării. Forurile de conducere ale fotbalului intern au trimis scrisori de felicitare atât clubului, cât și primarului Gheorghe Roman. Printr-un act semnat de Răzvan Burleanu, FRF a transmis: 

"Doresc să vă felicit pentru ieșirea din insolvență a clubului pe care-l administrați". Printre altele, se evidențiază faptul că medieșenii sunt ultimii care au ieșit din insolvență, după ce, în urmă cu 6 ani, existau 7 cluburi aflate în această situație!

Iorgulescu îl susține pe față pe Mărginean

LPF, prin vocea lui Gino Iorgulescu, a trimis o scrisoare și edilului șef al Mediașului, Gheorghe Roman. Cu un mesaj evident, de susținere al președintelui Ioan Mărginean, conducătorul Gazului pe care primarul ar dori să-l sacrifice! 

"Vă asigur de sprijinul LPF în tot ceea ce întreprindeți, în sprijinirea fotbalului. Vă mulțumesc pentru ajutorul dat președintelui Ioan Mărginean. Suntem convinși că și-n sezonul viitor clubul Gaz Metan și președintele Ioan Mărginean, așa cum v-au dovedit deja prin clasarea în play-off-ul Ligii 1, vă vor aduce alte și alte motive de mândrie" este scris în documentul remis de forul lui Iorgulescu.

Primarul vorbește de "noua conducere"

Primăria Mediaș nu a susținut clubul Gaz Metan, dar primarul Roman ar vrea să producă schimbarea lui Mărginean din fruntea grupării. Sau cel puțin voia acest lucru înainte de a primi scrisoarea din partea șefului LPF. 

"Ca primar al municipiului vă fac cunoscută pe această cale că sunt deschis la un dialog cu noua conducere pentru o susținere a clubului fanion al orașului nostru", a scris primarul pe Facebook, la primele ore ale dimineții.

VIDEO. Ionuț Stroe: „Nu este exclus să oprim competițiile”

+8 FOTO

Citește și alte știri despre Gaz Metan: 

EXCLUSIV. Veste excelentă pentru Gaz Metan Mediaș! Clubul a ieșit oficial din insolvență, dar Mărginean nu exultă: „N-am scăpat de pericol, 5 ani suntem sub supraveghere!”

CFR Cluj i-a găsit înlocuitor lui Țucudean! Campioana semnează cu fotbalistul râvnit de FCSB

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează