FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 2-0

Inspirația lui Contra! Surprizele antrenorului dinamovist au eclipsat meciul cu CFR! Patrick Petre, cel mai slab "câine"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 08:38

Dinamo s-a impus în fața celor de la CFR Cluj, 2-0, după un meci controlat de echipa lui Cosmin Contra, care a obținut prima victorie în play-off.

Contra a început cu Rivaldinho și Cerniauskas titulari, iar cei doi jucători au strălucit contra clujenilor. Alături de Nemec, atacantul brazilian și portarul a fost cei mai buni jucători de pe teren. Fiecare dintre ei a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus s-au aflat Patrick Petre și Dan Nistor, jucători căzuți în dizgrația lui Contra. Cei doi au jucat slab și au fost notați cu 5.

Cei mai slabi jucători ai meciului au fost clujenii Rus, Nascimento, Antal și Nouvier. Fiecare a fost notat cu 4.

Contra a primit nota 7, în timp ce Miriuță a luat nota 5.

1234

255

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Aprilie 2017, 10:26

Dielna a luat mult 6, a fost slab, a pierdut multe baloane. Hanca nici el nu a fost de 7. Si Palic a fost sters insa si-a facut treaba. Per total ala nu e postul lui Palic care nu se vede deloc cand el ar trebui sa fie coordonator.

jim_raynor
jim_raynor  •  06 Aprilie 2017, 17:07
Postat de cainelup pe 06 Aprilie 2017, 15:14

Lui Nistor i-a cazut vreo caramida-n cap ?! De cateva meciuri paseaza numai la adversar si sta efectiv cu mingea, pana i-o ia adversarul.

asa e, cel putin in meciul din cupa cu oltenii a jucat dezastruos, a pierdut o sumedenie de mingi!

cainelup
cainelup  •  06 Aprilie 2017, 15:14

Lui Nistor i-a cazut vreo caramida-n cap ?! De cateva meciuri paseaza numai la adversar si sta efectiv cu mingea, pana i-o ia adversarul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează