FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un fost mare internațional, scos din sărite după conflictul dintre CFR Cluj și Șumudică: „Ce înseamnă asta?!”

Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) consideră total greșit modul în care CFR Cluj a ales să se despartă de antrenorul Marius Șumudică (50 de ani).
Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) consideră total greșit modul în care CFR Cluj a ales să se despartă de antrenorul Marius Șumudică (50 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2021 10:18 / Actualizat duminica, 29 august 2021 10:19

Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) consideră total greșit modul în care CFR Cluj a ales să se despartă de antrenorul Marius Șumudică (50 de ani). 

Marius Șumudică a fost îndepărtat de la CFR Cluj de patronul Neluțu Varga. Strategia aleasă a fost însă una jenantă. Antrenorului i s-a interzis accesul la antrenament, iar membrii staff-ului său au așteptat la porțile stadionului să își recupereze lucrurile din vestiar. 

Ioan Ovidiu Sabău crede că imaginea campioanei României a fost grav afectată de evenimentele din ultimele zile. 

Ioan Ovidiu Sabău, după conflictul dintre CFR și Șumudică: „Imaginea clubului are de suferit”

„Nu ştiu dacă imaginea lui Şumudică are de suferit, dar mai mult imaginea clubului CFR, pentru că nu a fost lăsat antrenorul să intre la antrenamente. Până acum se discuta strategia la echipă, planurile de viitor, iar apoi antrenorul a devenit un nimeni. Ce înseamnă asta? Nu mi se pare normal.

Chiar dacă nu merg lucrurile, suntem oameni. Trebuie să existe respect. Nu a fost ok că nu a fost lăsat să intre la antrenament”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Look Sport.

55 de selecțiiși 8 goluri a adunat Sabău la națională, în perioada 1988-2001. A participat la două turnee finale, CM '90 și CE '96

Marius Șumudică poate reveni rapid pe bancă

Adana Demirspor este o nou promovată în prima ligă a Turciei. Nu a câștigat niciun meci în primele 3 runde ale actualei stagiuni, iar antrenorul Samet Aybaba este pe făraș. Favorit pentru a-l înlocui este Marius Șumudică, informează Time Turk.

Pentru Marius Șumudică ar fi a patra aventură în Turcia. Le-a mai pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Precendentul mandat a fost unul scurt, între ianuarie și martie 2021. A plecat după ce și-a criticat dur jucătorii în spațiul public.

La Adana Demirspor, Marius Șumudică l-ar antrena și pe rebelul Mario Balotelli (31 de ani). 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - FCSB

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB: 

EXCLUSIV Negocieri dure între Dan Petrescu și CFR » De ce nu a semnat „Bursucul” până acum

A plecat și omul-cheie adus de CFR Cluj de la FCSB! Becali îl așteaptă înapoi

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (27)
368023036732853
Iuga Mircea  •  31 August 2021, 06:25

S-a găsit să vorbească și Sabău,că imaginea clubului CFR CLUJ are de suferit! A suferit mult ,mai ales jucătorii care ”au avut un șoc și au-bătut fcsb-ul la scor”,dar de Becali nu mai ziceți că a distrus mai mulți jucători și echipa actuală nu mai joacă nimic!Deasta ce mai zici d-le Sabău ,Ilie Dumitrescu și alții,dar de Becali vă e frică să vă luați că vă face cu ou și cu oțet!!!!!

5053443058004557
Vtr Rcs  •  29 August 2021, 13:33

Nu va mai bateti joc de fotbal... lăsați campionat cu 18 echipe chiar daca 2 sau 3 fac figuratie e un antrenament bun pt ceilalti...

5053443058004557
Vtr Rcs  •  29 August 2021, 13:32

Da nu e frumos.. si e foarte dureros ce se intimpla in fotbalul nostru... dar cea mai mare vina o are liga... nu știu cine ii pune pe oamenii astia acolo.. dar nu isi da nimeni seama ca de cand am redus numarul de echipe in campionat nu mai facem nimic in europa... sunt 18 echipe in romania..

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close