FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Ioan Varga duce disputa cu Gigi Becali la următorul nivel: „Ne vedem la tribunal! Am zâmbit, apoi a început lumea să mă sune. Noi avem o vorbă la Cluj...”

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a reacționat agresiv la acuzațiile făcute de Gigi Becali după UTA - FCSB, scor 2-1.
Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a reacționat agresiv la acuzațiile făcute de Gigi Becali după UTA - FCSB, scor 2-1.

Articol de - Publicat marti, 29 august 2023 18:32 / Actualizat marti, 29 august 2023 18:46

Ioan Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a reacționat agresiv la acuzațiile făcute de Gigi Becali după UTA - FCSB, scor 2-1. 

Gigi Becali a dat vina pe frații Kovacs pentru eșecul suferit la Arad. Finanțatorul celor de la FCSB a acuzat că Szabolcs, oficialul din camera VAR, ar fi luat decizii împotriva vicecampioanei, totul la îndemnul fratelui mai mare, Istvan. 

Ce se ascunde în spatele axei Vassaras - frații Kovacs
EDITORIAL
Ce se ascunde în spatele axei Vassaras - frații Kovacs

Becali a mai spus că totul face parte dintr-un plan pro-CFR Cluj. Ioan Varga îl amenință pe omologul de la FCSB cu un proces.

Ioan Varga, replică pentru Gigi Becali

„Aici la noi, în Ardeal, avem o vorbă când cineva spune numai prostii. Sună cam așa: «Lasă-l în pace, că omul fură curent!». Asta aș putea eu să-i transmit lui Gigi Becali, dar, ținând cont că între noi, cei care finanțăm fotbalul românesc, ar trebui să existe respect, mă abțin.

Sunt numai enormități ceea ce spune domnul Becali, numai prostii. Prima oară am zâmbit, după aceea, când a început lumea să mă sune, mi-am dat seama că e ceva serios și că dânsul chiar a dat acele declarații. Știți cum e, Gigi Becali glumește cam mult…

A spus niște enormități mai mari decât el și vreau să-l anunț oficial pe această cale că dacă va continua ne vom întâlni la tribunal și s-ar putea să-l coste daunele mai mult decât a băgat domnia sa în FCSB până acum!

Nu avem nicio treabă, nu există ceea ce spune domnul Becali. După cum bine știți, dânsul este specializat în valize și nu noi. În niciun caz eu! Vorbesc cel puțin de mandatul meu la CFR Cluj, de când sunt patron la această echipă.

Mi-e penibil puțin să stau să comentez astfel de declarații, sunt niște afirmații aiuritoare ale domnului Becali. Chiar îmi pare rău când văd asemenea lucruri și stau să mă gândesc care e adevărata sa față. 

Când se bucura și îl lăuda după un meci direct cu noi pe Istvan Kovacs, ce bun arbitru e, ce român adevărat e, sau acum când spune că e vândut ungurilor. Că este killer-ul de casă al lui Neluțu Varga, că vrea să ajute CFR-ul să câștige titlul…

Atât vreau să îi mai transmit public domnului Becali: să se oprească! Nu există nici măcar 0,001%  adevăr în ceea ce spune domnul Becali”, a spus Ioan Varga, potrivit Fanatik

Nu-l cunosc pe Istvan Kovacs personal, nu am nicio treabă nici cu el, nici cu fratele domniei sale. Nu au cumpărat de la mine niciun apartament. Până la urmă, fiecare om are libertatea să facă tot ceea ce vrea în viață, e treaba fiecăruia ce cumpără, ce mă interesează pe mine?

- Ioan Varga

VIDEO. Gigi Becali: „De ce să dai tu 11 metri când nu vezi că-i atinge mâna. Caută, mă, faza!”

Citește și alte știri din Superligă: 

Rednic a râs de Becali și Coman: „Aș fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiștii”
UTA - FCSB 2-1
Rednic a râs de Becali și Coman: „Aș fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiștii”
FRF revoluționează Supercupa: „Se va întâmpla în următoarele 3 sezoane”
SUPERCUPA ROMÂNIEI
FRF revoluționează Supercupa: „Se va întâmpla în următoarele 3 sezoane”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  30 August 2023, 14:54
Postat de cj666 pe 29 August 2023, 21:32

Asa zici tu? Pare ca te Propii de un alzheimer. Oare cine era la VAR cand Bîrsan era cel mai bun de pe teren de la zecesebe in meciul cu CFR? Cam scurta memorie ai. De, gigist, nu e de mirare.

Cred ca Istvan Kovacs. Eu am mai spus-o si o repet, cu Istvn Kovacs, Fcsb a facut cele mai multe puncte, oricum mult mai multe decat a facut CFR Cluj. Daca nu ii va mai arbitra Kovacs, s-ar putea sa nu mai aibe sansa de a fi acolo sus in clasament. Vor lupta pentru locurile 7-8

Yuri_macel
Yuri_macel  •  30 August 2023, 00:04
Postat de arnautull pe 29 August 2023, 21:09

Pai de aici este *** ciobanului, ca baga bani in combinatii, numai el stie cat a dat pe jucatori supraevaluati la pachet cu puncte de la nasu Hagi sau Ieftimie si a mai tatonat si cu gaz metan si sa nu iei in condictiile astea de 8 ani campionatul? Si asta nu0-i mici, dar se pare ca pe la centura Berceni e la mare moda sifonul, apucaturi din puscarie

Si cam cate puncte a luat Becali de la Hagi ma prostule? Ai intrat sa scrii prostii pe aici ca nu vorbeste familia cu tine?

Yuri_macel
Yuri_macel  •  29 August 2023, 23:58
Postat de arnautull pe 29 August 2023, 21:18

musca pe caciula, stai cam, toti sunteti la fel, trasi la indigo iq indoielnic si nu ca e pura, e si cat casa :)))

Ai facut romana cu vanzatoarea de la aprozar?

Vezi toate comentariile (54)
Comentează