FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚIE

Ion Țiriac, întrebat dacă nu s-a răzgândit în privința unei investiții în fotbal

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 15:16 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 15:26

Miliardarul Ion Țiriac (84 de ani) a fost întrebat dacă nu s-a răzgândit în privința posibilității de a investi într-un club de fotbal.

Omul de afaceri, care a construit un patinoar un București, și a anunțat recent că România va avea din nou o competiție masculină de rang ATP, spune că urmărește fotbalul românesc, dar că este profund nemulțumit de nivelul acestuia.

Victor Pițurcă, dezvăluiri inedite despre fiul lui: „E adulat de femei, sunt grămadă pe el” » Ce spune despre Cristina Ich: „I-am zis și lui Alex. Ăsta e adevărul”
METROSPORT
Victor Pițurcă, dezvăluiri inedite despre fiul lui: „E adulat de femei, sunt grămadă pe el” » Ce spune despre Cristina Ich: „I-am zis și lui Alex. Ăsta e adevărul”

Ion Țiriac, întrebat dacă are de gând să investească în fotbal

„Deja investesc toţi nervii uitându-mă la fotbal. Fotbalul la noi a devenit un sport foarte comunist. Nu contează că e alb şi negru pe teren, o dau de la unul la altul şi de la altul la unul. Nu înţeleg de ce şi îmi pare tare rău.

Îmi place fotbalul, îl respect foarte mult şi jinduiesc mult după un fotbal mai bun în ţara aceasta”, a spus Țiriac la AntenaSport.

Ion Țiriac: „Cum să ajut Dinamo?”

În aprilie 2022, la „Prietenii lui Ovidiu”, omul de afaceri a vorbit despre o posibilă investiție în echipa de fotbal a clubului Dinamo.

- Domnule Țiriac, sunteți un vechi dinamovist. Nu vă doare sufletul când vedeți că echipa se prăbușește, de ce nu o ajutați? 
- Cum să o ajut? Nu-mi permit să spun că fac echipă la Dinamo cum nu mi-am permis să spun că fac echipa națională în '72, când voiau să fiu ministru al sportului.  Nu știam să fac o echipă! Dar ce vreau să vă spun este că nu pot să mă bag la fotbal, este o altă meserie! Alta total. Pe care nu-l înțeleg. Și nu înțeleg cum am ajuns și la fotbal în halul ăsta, chiar nu înțeleg. Mă doare rău de tot ce se întâmplă la Dinamo! Am fost milițian, am mâncat o pâine de minister de acolo 20 de ani.

Citește și:

Ignorat de Iordănescu, lovește în toată lumea! Acuză că la lot dictează interesele impresarilor: „Titularul naționalei a greșit în ultimul an mai mult decât am făcut eu în carieră!”

MM Stoica se distrează pe seama afirmației titularului lui Iordănescu: „Gata, acum mi-am dat seama. Îmi retrag cuvintele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
CC69
CC69  •  12 Octombrie 2023, 17:29

Dl Tiriac, Ati luat si dvs. macar doua bilete virtuale cand Dinamo era la greu ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează