FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionel Ganea atacă pe toată lumea: "La Steaua, antrenor e nenea Gigi din Pipera, cu oi multe" » Ce spune despre Talpan și CSA

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 10:56

Ionel Ganea, fost jucător la Rapid și Dinamo, a vorbit despre lupta la titlu în Liga 1 și l-a criticat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, pentru că se implică la echipă.

"Cred că în acest sezon, lupta la titlu se va da între CFR şi Steaua. În ţară, rămâne Steaua. Indiferent că face domnul Talpan o mie de procese. Lumea nu o să-i zică niciodată FCSB!

Dacă tot aşteaptă mulţi ca CSA să defileze, urmează acum parada de defilare pe 1 decembrie unde pot să iasă cei de acolo să defileze, în frunte cu nenea Gigi.

Antrenorul de la Steaua oricum e nenea Gigi din Pipera, cu oi multe. Omul a ieşit în presă şi a recunoscut. La fiecare meci, tu rulezi 3-4 jucători. Nu ai cum să le dai forma sportivă necesară pentru a acumula condiţie fizică. Dar n-avem ce să-i zicem lui Dică. Dică îşi vede de treabă ca un adevărat profesionist" , a declarat Ionel Ganea pentru Telekom Sport.

Nicolae Dică a numit adevăratul motiv pentru care a venit la FCSB: "Nici pe Gigi nu-l credea nimeni"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
aress123
aress123  •  17 Noiembrie 2018, 12:32
Postat de hitman222 pe 17 Noiembrie 2018, 12:12

O repet cu fiecare postare prin avatar... un adevar spus de 1000 de ori e preferabil unei minciuni.

Ai probleme...ti-am mai spus. Obsesia asta iti umple toata viata. Esti aici non-stop si stai la panda pe toate articolele ca sa-i corectezi pe cei care spun ca FCSB e Steaua. E parerea lor trolache, care nu are legatura cu topaiala lui talpan pe la tribunal. Traieste-ti ma viata ca nu dureaza o vesnicie...

102031457272119
Radu Fifea  •  17 Noiembrie 2018, 12:44
Postat de aress123 pe 17 Noiembrie 2018, 12:32

Ai probleme...ti-am mai spus. Obsesia asta iti umple toata viata. Esti aici non-stop si stai la panda pe toate articolele ca sa-i corectezi pe cei care spun ca FCSB e Steaua. E parerea lor trolache, care nu are legatura cu topaiala lui talpan pe la tribunal. Traieste-ti ma viata ca nu dureaza o vesnicie...

Omu-i prea prostalau ca sa inteleaga. Ii expligi degeaba! E normal, oamenii frustrati si complexati sunt la fel ca acest hitman222.

rjka
rjka  •  17 Noiembrie 2018, 12:52

Vorbește marele ganea de Steaua , a uitat ca strângea tușieri de gat in timpul meciurilor pe care le juca , pai dacă instanța a spus fc fcsb nu e Steaua de ce va mai cramponați atât lăsați pe becalioti ca iei sunt iubitori de finanțator , ata timp cât la caa pe tricourile jucătorilor scrie Steaua pentru mine aia e Steaua ,la fcsb scrie fcsb cum pot săi spun Steaua fcsbului dacă in acte scrie fcsb ..? Acum o ardeți ca domne e fosta Steaua pai dacă gigi era Steaua și vroia schimbe el numele fără sa fie obligat de instanța da , dar instanța a spus creat tocmai sa se facă diferența între cele doua echipe fc fcsb nu e este Steaua câștigătoare CCE , asta spus instanța de judecată .

Vezi toate comentariile (18)
Comentează