FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Ganea n-a iertat pe nimeni după rușinea de la Cluj: „Capăt de drum pentru Dinamo! Uhrin ăla ce baraj a pregătit?”

Ionel Ganea (48 de ani), fostul atacant al „câinilor”, s-a luat de toată lumea după eșecul suferit de Dinamo în turul barajului cu Universitatea Cluj, scor 0-2. +33   FOTO
Ionel Ganea (48 de ani), fostul atacant al „câinilor”, s-a luat de toată lumea după eșecul suferit de Dinamo în turul barajului cu Universitatea Cluj, scor 0-2.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 19:21 / Actualizat luni, 23 mai 2022 08:49

Ionel Ganea (48 de ani), fostul atacant al „câinilor”, s-a luat de toată lumea după eșecul suferit de Dinamo în turul barajului cu Universitatea Cluj, scor 0-2. 

De ce merită să retrogradeze Dinamo
editorial
De ce merită să retrogradeze Dinamo

Ionel Ganea, după U Cluj - Dinamo: „Nu știu ce a pregătit și Uhrin ăsta!”

„Din punctul meu de vedere e greu să mai întorci rezultatul. E 2-0, totul e posibil, au mai fost echipe care au întors, dar e greu. În procente e cam greu, vreo 30% șanse. 

Mai mult ca sigur va fi capăt de drum pentru Dinamo dacă retrogradează. Toate deciziile au fost proaste, cele luate de Zăvăleanu, de Mureșan. 

Nu știu ce a pregătit și Dusan Uhrin ăsta, eu nu înțeleg ce a pregătit. Normal că e și vina lui. El de vreo lună și ceva vorbea de baraj. Dar care baraj? Avem unul la Făgăraș, lângă casă, peste Olt. Poate pe ăsta îl pregătea”, a spus Ionel Ganea, la Orange Sport.

Întrebat despre cum crede că va reacționa galeria lui Dinamo, Ganea a fost furibund: „Care suporteri? Ăia 3 vagabonzi? Restul oamenilor și-au văzut de treabă. Când pui mâna și iei banii de la club, ce să mai zici? Sunt ăia, Anghel, Bucurică și mai era unul”.

VIDEO Florin Prunea, opinie diferită de a lui Ganea: „Le transmit asta suporterilor”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cu ochii pe poarta de la Săftica: suporterii lui Dinamo vin în cantonamentul jucătorilor lui Uhrin jr.

ANALIZĂ GSP Dinamo, îngropată de portari » Câte gafe a comis preferatul DDB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează