FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCU CRAIOVA 3-1

Portarul lui FCU Craiova, cea mai dură reacție: „Am fost jalnici! Îmi vine să merg eu în atac, am tensiunea 200”

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 20:20 / Actualizat luni, 06 mai 2024 20:56

UTA - FCU Craiova 3-1. Ionuț Gurău, portarul oltenilor, a comentat înfrângerea și situația disperată în care a ajuns echipa lui, aflată la un pas de retrogradare.

Gurău și-a criticat coechipierii pentru ratările din situații clare de gol. S-a luat și de cei doi fundași laterali, Negru și Padula, pentru că nu ar fi făcut corect faza defensivă.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe
PLAY-OUT
Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

Ionuț Gurău, cel mai dur discurs după UTA - FCU Craiova

„Am fost jalnici, mă apăram doar cu cei doi fundași centrali, noroc că am mai scos eu. Putea să fie 4-0 la pauză. Fundașii laterali plecau și nu se mai întorceau înapoi, mă apăram fără ei. Fotbalul nu se joacă doar pe talent. Trebuie să fim o echipă, să tragem unul pentru altul.

Uitați în acest meci! Echipa adversă dă pasă în fața porții și marchează. Noi scăpăm doi cu portarul și ratăm. Nu mai pot să stau în poartă, am tensiunea 200 la fiecare meci. Îmi vine să merg eu în teren să dau cu capul.

Chiar am vorbit cu colegii, că acest meci e ca o finală, se pare că nu au înțeles. Speranțe mai am, că am câștigat cu U Cluj, poate ne trezim și facem un meci bun. Acum stăm la mâna rezultatelor. Să vedem dacă putem să ne câștigăm meciul”, a declarat Gurău, la „Digi Sport Special”.

Programul etapei 9 din play-out. Toate meciurile se joacă pe 12 mai:

  • Ora 21:30 Oțelul Galați - FC Botoșani

  • Ora 21:30 Politehnica Iași - Petrolul Ploiești

  • Ora 21:30 FCU Craiova 1948 - FC Hermannstadt

  • Ora 21:30 Dinamo București - UTA Arad

  • Ora 21:30 FC Voluntari - Universitatea Cluj

Clasamentul ultimelor 5 echipe din play-out, înainte de ultima rundă

  1. Botoșani - 25 puncte
  2. Voluntari - 24
  3. Poli Iași - 24
  4. FCU Craiova - 22
  5. Dinamo - 22

Prima dintre cele 5 se salvează, următoarele două merg la baraj, ultimele două retrogradează direct. FCU Craiova și Dinamo stau la mâna rezultatelor pentru a mai spera la salvare, însă e obligatoriu să câștige. În cazul în care nu își câștigă meciurile, retrogradează direct, fără să mai conteze celelalte rezultate.

  • IMPORTANT: În caz de egalitate de puncte, principalul criteriu de departajare este cel al rotunjirii la intrarea în play-out. Dintre formațiile implicate în lupta pentru salvare, avantajată este FC Voluntari, singura care nu a beneficiat de acest aspect
  • Următorul criteriu este numărul de puncte din sezonul regulat. Acolo, ierarhia a fost: Poli Iași, FCU Craiova, Dinamo, FC Botoșani.

Calcule: cum se salvează FCU Craiova

FCU Craiova are nevoie de victorie cu Hermannstadt pentru a mai spera. În caz contrar, retrogradează direct

FCU Craiova se salvează direct dacă o bate pe Hermannstadt și toate condițiile de mai jos sunt îndeplinite:

  • Botoșani pierde cu Oțelul
  • Voluntari pierde cu U Cluj
  • Poli Iași pierde cu Petrolul

FCU Craiova merge la baraj dacă o bate pe Hermannstadt și una dintre condițiile de mai sus e îndeplinită

Citește și:

„Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!” » Șeful lui Poli Iași, reacție „la cald” despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt
HERMANNSTADT - POLI IAȘI 0-1
„Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!” » Șeful lui Poli Iași, reacție „la cald” despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt
Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”
PLAY-OUT
Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
Craiova1962forever
Craiova1962forever  •  07 Mai 2024, 12:09

Gurau are partial dreptate .Numai ca si el a gafat de atatea ori, iar FCU a pierdut puncte. Dar ce sa faci cu Blanuta care rateaza mereu din 2metri. Din pacate nu avem fundasi centrali dar nici laterali. Si nici portari pe masura.Au gafat pe rind. Mititelu si cei din conducere nu au vazut! Si chiar daca unii au vazut nu i-a interesat. In club e un cal troian! Iar Mititelu vrea sa-l aduca si pe Prunea (dinamovist pur singe)! Ce mai e de zis? La asa lipsa de luciditate in gindirea patronului rezultatele nu pot fi decit astea. Dar cea mai mare realizare (intre ghilimele) a patronului ramine bucuria pe care o provoaca adversarilor din oras. Rusine Mititelu! Si inca ceva : Fotbalul este pentru suporteri!

Cartezius
Cartezius  •  07 Mai 2024, 09:17

Gurau?!!!E numai...gura de el!Situația disperata a echipei lui Mititelu i se„datoreaza” in mare masura și lui!Binențeles ca principalul vinovat e Mititelu-care l-a dat afara pe Napoli și pentru ca la echipa aia care joaca un fotbal ofensiv și placut ochiului,nu a binevoit sa aduca și niște fundași ca lumea!

ssLazio
ssLazio  •  06 Mai 2024, 23:04

Vlăjganul asta ar trebui sa aibă decenta sa își analizeze propriile ''reușite'', realizări care au văduvit echipa de puncte importante.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează