FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Ionuț Lupescu, declarații tari despre situația de la Dinamo » „Kaiserul” s-a luat de suporteri: „N-au înțeles un lucru”

Ionuț Lupescu, alături de Mircea Lucescu și Ciprian Marica // FOTO: Eli Driu // Libertatea
Ionuț Lupescu, alături de Mircea Lucescu și Ciprian Marica // FOTO: Eli Driu // Libertatea

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 20:40

Ionuț Lupescu, 50 de ani, a evoluat pentru echipa de old-boys a celor de la Dinamo în meciul caritabil contra legendelor lui Rapid, încheiat 1-4.

După meci, „Kaiserul” a vorbit despre situația tensionată de la Dinamo, unde destituirea lui Mircea Rednic a declanșat o adevărată revoluție în rândul fanilor dinamoviști. 

 

„Am venit cu mare plăcere și mă bucur că mi-am revăzut foștii colegi. Sunt dezamăgit că suporterii n-au înțeles acest lucru, n-au înțeles că acest meci are alt scop. Și eu, ca suportrer dinamovist, sunt nemulțumit de ce se întâmplă la Dinamo de ani de zile, dar asta nu înseamnă că trebuie să merg undeva și să înjur.

Nici eu n-am fost de acord cu multe decizii de la Dinamo, dar n-am mers peste nimeni acasă”, a spus Ionuț Lupescu.

Chiar în timpul meciului caritabil, ultrașii dinamoviști au avut câteva reacții oribile prin care au jignit personaje precum Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu sau Eugen Neagoe  - Detalii pe larg, AICI!

Vezi și: VIDEO Dialogul haios dintre Răzvan și Mircea Lucescu, la meciul old-boys dintre Dinamo și Rapid: „Nu mă face să intru pe teren!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
serg_iordan
serg_iordan  •  07 Iunie 2019, 20:54

Acești suporteri așa cum sunt ei au ales sa facă ceva pentru Dinamo... Fostii fotbaliști dacă vin la vreun meci probabil nici bilet nu-și plătesc

429417424457692
Sinela Constantina  •  08 Iunie 2019, 08:11

tot nu inteleg , de ce , eu , tu , si altii ca noi trebui sa- i facem stadion lui dinamo , adica o firma particulara care - si ia orice profit si il duce unde vrea el .Negoita sa-si faca stadion singur , si e valabil pentru oricare firma particulara .

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  11 Iunie 2019, 21:51

"Și eu, ca suportrer dinamovist, sunt nemulțumit de ce se întâmplă la Dinamo de ani de zile, dar asta nu înseamnă că trebuie să merg undeva și să înjur." Bai Lupescule, daca nu injuri nu te poti numi dinamovist. Intreaba-l pe Danciu daca nu ma crezi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează