FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Ironie maximă » CFR contestă arbitrul cu FCSB, dar arbitrii au făcut-o pe CFR lider!

Bârsan a terminat două facultăţi, cea de Educaţie Fizică și cea de Drept. Ocupaţia de bază e jurist
Bârsan a terminat două facultăţi, cea de Educaţie Fizică și cea de Drept. Ocupaţia de bază e jurist

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 00:00

Şefii clujenilor susţin că nu e normal ca un bucureştean să oficieze la derby, însă raportul erorilor pro-contra din primele 23 de etape arată că echipa cea mai avantajată de arbitri e chiar CFR!

"De ce un arbitru din Bucureşti poate arbitra o echipă din Bucureşti pe Arena Naţională, dar unul din Cluj nu poate să arbitreze un meci al CFR-ului? Este o discriminare. Acum arbitrează Bârsan, care e din Bucureşti şi, din ce ştiu eu, nici măcar nu e pe lista FIFA, iar centralii cu ecuson internaţional sunt mai buni decât ceilalţi. Chiar mă mir foarte tare că nu va oficia un arbitru FIFA". Declaraţia îi aparţine lui Iuliu Mureşan, a fost făcută la TV Digi Sport şi scoate la suprafaţă nemulţumirea CFR-ului cu privire la numele celui care va conduce meciul de azi.

CFR, 6 erori decisive pe plus

Clujenii contestă delegarea, dar şi principiile prin care CCA au realizat această delegare, însă realitatea din actualul campionat e cu totul alta faţă de ceea ce lasă să se înţeleagă şeful liderului. CFR este echipa care a fost susţinută cel mai mult de brigăzile de arbitri. GSP ţine de ani buni o evidenţă strictă a marilor greşeli de arbitraj. Etapă de etapă, meci de meci. În actualul sezon, după 23 de runde, CFR are un surplus de 6 erori decisive în raportul pro-contra, primind 5 puncte cadou de la arbitri.

Caseta meciului, click pe imagine pentru zoom:

Cum ar arăta clasamentul fără intervenția arbitrilor și care e victima preferată a arbitrilor aflați doar din ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (60)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Februarie 2018, 18:02

Nu aveti curaj sa semnati mizeriile publicate ?

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 16:55

Barsan e cel ce le-a mancat punctele CFRistilor la Botosani.Omrani a fost faultat de la spate in careu ,trantit jos si in loc de 11 metri a fost dat afara.Norocul bucuresteanului ( ei au voie sa arbitreze in Bucurestri !-si echipe bucurestene)) e ca Omrani e suspendat .S-o fi gandit arbitrul de la meciul CFR- Chiajna ca poate recalcitrantul Omrani nu l-uitat pe Barsan.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 16:52
Postat de gido pe 10 Februarie 2018, 14:04

stilul lui craitoiu ... ii e rusine sa se mai sa semneze ...el face zeci de statistici ... din care reiese ca fcsb e cea mai...

Stucan .Craitoiu s-a echilibrat.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează