FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Istvan Kovacs recunoaște presiunile făcute asupra arbitrilor: "Într-adevăr, existau apropouri"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 14:01

Istvan Kovacs (34 de ani) admite că în trecut existau momente în care diverse persoane sugerau arbitrilor pe cine să favorizeze.

"Direct, nu a venit niciodată nimeni la mine să îmi ceară să ajut. Într-adevăr, în trecut existau apropouri sau încercau să ne facă să înțelegem că ar trebui să facem ceva.

M-am prefăcut că nu aud și am mers pe linia mea. Niciodată nu a intrat nimeni în cabină peste mine, nici la hotel. Sper să nici nu se întâmple", a declarat Kovacs pentru TV Telekom Sport.

"Au fost momente dificile pentru noi după sentința din dosarul Mită pentru arbitri. A fost o perioadă grea, am pierdut din credibilitate, atât pe plan intern cât și pe plan internațional. A fost nevoie de 4, 5 ani ca să recăpătăm încrederea" Istvan Kovacs

Istvan Kovacs a debutat luna aceasta în Liga Campionilor, la meciul dintre Valencia și Young Boys Berna. 

Dosarul "Mită pentru arbitri"

Fostul patron de la FC Argeş, Cornel Penescu, a fost acuzat de procurorii din Trivale că împărţea bani negri pe bandă rulantă la arbitri, observatori şi oficiali FRF pentru a-şi asigura arbitraje favorabile, pentru a avea prioritate la distribuirea brigăzilor comode şi protecţie la vîrful CCA!

În total, dosarul a cuprins 14 persoane: 8 din fotbal şi 6 din anturajul lui Penescu. Perioada vizată: partide din sezonul 2008-2009. Vezi AICI persoanele condamnate.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  19 Noiembrie 2018, 11:24
Postat de ray51 pe 19 Noiembrie 2018, 11:22

Ion asta din Carei, nu spune nimic. Au fost presiuni, adicatelea cand? La varsta lui nici nu stiu ce 'vremuri' deosebite sau fierbinti a prins. Poate ceva cu Penescu? Cu Mitica? Cu becali nu se pune.

Scuze! Stefan din Carei...

ray51
ray51  •  19 Noiembrie 2018, 11:22

Ion asta din Carei, nu spune nimic. Au fost presiuni, adicatelea cand? La varsta lui nici nu stiu ce 'vremuri' deosebite sau fierbinti a prins. Poate ceva cu Penescu? Cu Mitica? Cu becali nu se pune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează