FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE // EXCLUSIV Mureșan, conflict cu un șef DDB: „Un mincinos!” vs. „Nu e momentul pentru un amical cu Real Madrid”

Dragoș Sterpu, reprezentant DDB Spania, îl acuză pe Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, că a refuzat amicalul cu Real Madrid Castilla.
Dragoș Sterpu, reprezentant DDB Spania, îl acuză pe Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, că a refuzat amicalul cu Real Madrid Castilla.

Articol de - Publicat vineri, 04 februarie 2022 16:09 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 17:35

Dragoș Sterpu, reprezentant DDB Spania, îl acuză pe Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, că a refuzat amicalul cu Real Madrid Castilla.

Zăvăleanu, după acuzele dinspre DDB Spania: „Au bani? Să ne plătească salariile mai bine!”
Dinamo
Zăvăleanu, după acuzele dinspre DDB Spania: „Au bani? Să ne plătească salariile mai bine!”

EXCLUSIV / UPDATE, ora 16:45. Iuliu Mureșan: „Nu e momentul pentru un amical cu Real Madrid”

În exclusivitate pentru GSP.ro, Mureșan a replicat, afirmând că o deplasare în Spania era „neoportună” pentru Dinamo, club care se concentrează pe salvarea de la retrogradare.

„Clubul Dinamo nu a luat legătura cu Real Madrid și, nici invers, Real Madrid cu Dinamo. Legătura a luat-o Dragoș Sterpu, care zice că e șef DDB Spania, dacă așa o fi. Nimeni nu i-a solicitat-o și noi nu am făcut vreo cerere de amical. Decizia pe care am luat-o și am prezentat-o nu este consecința deciziei unei singure persoane, am discutat și cu staff-ul tehnic, și cu firma de insolvență. 

Eu i-am răspuns și lui Dragoș Sterpu că, discutând cu toți factorii de decizie de la Dinamo, am găsit neoportună o astfel de deplasare. Dacă eram undeva la mijlocul clasamentului sau să fi fost lipsiți de griji, atunci ne-am fi permis luxul deplasării. Fiindcă luxul e dat de timp, noi având problemele bine cunoscute în clasament, unde trebuie să fim concentrați doar pe salvare. 

Am vorbit și cu antrenorii, și cu alții care contează în club, am ajuns la concluzia că acest amical nu este prioritatea lui Dinamo, ci lupta pentru salvarea de la retrogradare. Nu pricep de ce se face atât de mare tapaj pe această situație, noi avem alte priorități la club! 

În rest, fiecare poate spune orice despre mine, nu intru în polemică nici cu Sterpu, nici cu alt suporter de la Dinamo, îi respect pe toți. Una e un amical la Săftica sau în București, alta să mergem în deplasare în Spania 2-3 zile. Chiar dacă ni s-a transmis că ne sunt plătite toate costurile. Nu asta era problema, dar nu era momentul pentru un asemenea eveniment. Trebuie să gestionăm presiunea asta, nu să ne relaxăm în deplasări! Ca apoi să avem alte presiuni suplimentare. Discuția nu am respins-o, inițial, dar nu era nimerit din niciun punct de vedere. Poate că am deranjat, dar când iei decizii de genul ăsta, deranjezi”, a declarat Mureșan pentru GSP.

CFR e pe locul 1, se scrie un sfert de pagină, dar pe Dinamo e peste tot, în fiecare zi! Asta e bine, un club cu tradiție, vorbesc de presiune.... Păcat că trebuie să ne remarcăm în clasament, nu în asemenea discuții.
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Dragoș Sterpu: „Dinamo a refuzat amicalul cu Real Madrid”

Am o mare problemă. Am înțeles că cei de la Dinamo au declinat oferta făcută de Real Madrid. Pe noi ne-au pus într-o situație delicată. Dinamo ne-a cerut dovezi că avem charter, cazare. Deși domnul Mureșean cunoștea de cinci săptămâni faptul că discutăm despre amical, el a spus că nu mai vrea. 

Eu sper că domnul Mureșan va ieși public și va explica ce s-a întâmplat. De cinci săptămâni ne spune: «Da, da, da», iar acum spune nu. Prima persoană întrebată a fost domnul Zăvăleanu, care m-a trimis la Iuliu Mureșan, iar ulterior la Flavius Stoican. Toată lumea era de acord. Până acum patru zile, discutam deja despre meniul jucătorilor la hotel. Acum, îmi spun că nu vin, că vor să joace amicalul în vară.

Mi-e jenă! Am crezut în cuvântul unui mincinos, dar nu pot să spun mai multe. Astăzi, Dinamo nu mai poate să se urce într-un avion din cauza datoriilor, eu le ofeream această posibilitate. Domnul Mureșan trebuie să dea explicații. Are o mare problemă. Nu vreau să cred că e sabotorul lui Dinamo, deși tot ceea ce face duce la acest lucru. Am vorbit cu Emilio Butragueno, încă speram că va avea loc amicalul. Am vorbit și cu domnul Nicolae Badea, era siderat! Pot demonstra tot ceea ce am afirmat în această emisiune”, a declarat Sterpu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Cine e Dragoș Sterpu

Mureșan, conflict cu un șef DDB: „Un mincinos!” vs. „Nu e momentul pentru un amical cu Real Madrid”
  • Dragoș Sterpu locuiește de 30 de ani la Madrid și conduce o divizie Microsoft în Spania.
  • Sterpu e un fost campion cu Sportul Studențesc la juniori republicani - sfârșitul anilor '80.

Avancronică VIDEO pentru FC Botoșani - Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Noul atacant al lui Dinamo nu a vrut să vină în România » Ce l-a convins, totuși, să semneze cu echipa lui Stoican

Planuri anti-Dinamo » Mititelu și șefii lui Gaz Metan și-au făcut strategia

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (18)
dragdim
dragdim  •  05 Februarie 2022, 18:10

Chelului îi lipsește o tichie din mărgăritar. Nu era mai bine sa îi intrebe pe real Madrid dacă ne dau vreo 4-5 jucatori împrumut? Isco, Bale, cred ca ar ajuta Dinamo sa înscrie cel puțin 1 gol pe meci. Iar refuza Muresan și pe ăștia, pentru ca e fan Barcelona.

paolo19
paolo19  •  05 Februarie 2022, 06:46
Postat de george1111 pe 04 Februarie 2022, 22:47

***,s-a facut public emailul de confirmare semnat de Butragueno.

Unde și când s-a făcut public?

george1111
george1111  •  04 Februarie 2022, 22:47
Postat de catalin.palcu pe 04 Februarie 2022, 17:45

In primul rand nu e vorba de Real Madrid, ci de RM Castilla, satelitul din Liga a 3a. Nu vad ce mare interes ar fi fost in jurul acestui meci. Domnul asta din DDB Spania s-a mai bagat in seama si in trecut, fara sa fie solicitat de nimeni. Dati un telefon sau email la Real Madrid si vedeti daca a auzit careva de el, m-as mira! Daca domnul Sterpu are asa multi bani sa plateasca un charter, hotel si masa timp de 2-3 zile pt 25-30 de oameni, bravo lui. Cu banii aia se pot plati 2-3 jucatori f buni macar pana in vara

***,s-a facut public emailul de confirmare semnat de Butragueno.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează