FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Promisiunile lui Muri » Iuliu Mureșan spune că 3 jucători importanți ar putea continua la Dinamo: „Am găsit o înțelegere”

Iuliu Mureșan. FOTO: Cristi Preda (GSP)
Iuliu Mureșan. FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 16 iulie 2021 17:27 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 17:31

Iuliu Mureșan (67 de ani), președintele executiv al lui Dinamo, a dezvăluit în conferința de presă de astăzi, cea care a consemnat prezentarea lui Dario Bonetti, că roș-albii poartă negocieri cu trei jucători importanți, Anton, Filip și Răuță, pentru a-i convinge să mai rămână la echipă.

Astfel, în principiu, cei trei jucători exponențiali pentru echipă în sezonul trecut vor continua la Dinamo cel puțin în următoarele săptămâni.

Sunt în discuții cu fiecare jucător pentru a-i convinge să continue. Cu Anton, Filip, am găsit o înțelegere să mai rămână la echipă. La fel și cui Răuță”, a declarat Iuliu Mureșan, în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Chiar și așa, din informațiile GSP.ro, fotbaliștii mai sus menționați nu își vor retrage memoriile pe care le-au depus împotriva clubului.

Încă o lovitură pentru Dinamo » „Câinii” au de plătit o nouă sumă uriașă + reacția lui Mureșan: „Poveri tot mai grele”
DINAMO
Încă o lovitură pentru Dinamo » „Câinii” au de plătit o nouă sumă uriașă + reacția lui Mureșan: „Poveri tot mai grele”

Paul Anton și Alexandru Răuță, captivi la Dinamo!

Paul Anton și Alexandru Răuță vor mai rămâne legați de societate încă o lună și jumătate. Nici unul dintre ei nu a mai fost plătit în ultimele trei luni și ambii au urmat pașii pe care-i stabilește regulamentul

Cei doi au notificat clubul când s-au împlinit 60 de zile de neplată, nu au încasat salariile nici în următoarele 15 zile și apoi au deschis procese pentru a deveni liberi - Detalii pe larg, AICI!

FRF s-a pronunțat în cazul memoriului depus de Steliano Filip

În ceea ce îl privește pe Steliano Filip, acesta și-a cerut salariile restante, în timp ce Dinamo a înaintat o cerere de suspendare, care a fost admisă de FRF. Așadar, cele două părți vor ajunge la un numitor comun privind plata banilor restanți. 

Steliano Filip a venit la Dinamo pe un salariu 5.000 de euro pe lună, unul mic pentru cota lui, având în vedere că a jucat și la Euro 2016. Doar că fostul căpitan al „câinilor" a acceptat o remunerație modică pentru a ajuta clubul în momente de criză, fiind convins de DDB și de Nicolae Badea, urmând ca înainte de noul sezon să-și negocieze un salariu mult mai mare, în funcție de ceea ce sa va întâmpla atunci.

VIDEO Lucian Goian vorbește despre situația de la Dinamo și ce înseamnă venirea lui Iuliu Mureșan

Citește și alte știri despre Dinamo:

Lovitură imensă pentru Dinamo » „Câinii” au de plătit o sumă uriașă + reacția lui Mureșan

Anton și Răuță, captivi la Dinamo » Detaliile procesului + când speră că vor deveni liberi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  17 Iulie 2021, 11:20

nu mai duceti jucatorii cu zaharelul, nu aveti bani stati acasa, lasati pe altii sa joace ... in democratie daca esti incuiat te halesc cei care stiu sa se descurce !

creeperno115
creeperno115  •  16 Iulie 2021, 22:37

Bravo!

valyomanyd
valyomanyd  •  16 Iulie 2021, 21:58
Postat de tororosso pe 16 Iulie 2021, 19:05

Acest Mureșan mai are antecedente prin prostirea jucătorilor atât la CFR cât și Hermanstad . Cei naivi (jucătorii) vor cade în plasa acestui individ după care prin semnarea unui nou contract vor sufla în drâmbă . Cum mama naibi are parte Dinamo de toți mincinoșii și manipulatori ? de parcă sunt blestemați .

Sa nu ne spui ca esti afectat?:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează