FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ce îl sperie pe Ivaylo Petev: „Universitatea n-a mai câștigat acolo în ultimii patru ani” + Care-i situația lui Screciu

Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universității Craiova
Ivaylo Petev (48 de ani), antrenorul Universității Craiova

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 18:10 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 19:03

Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, vrea 3 puncte la Botoșani, deși alb-albaștrii au avut mereu probleme în Moldova. Bulgarul a anunțat întoarcerea lui Vladimir Screciu, după ruptura musculară suferită în decembrie.

După un start dezastruos de an, cu două eșecuri, o remiză și un singur succes, la Sepsi, și acela favorizat de arbitrajul lui Istvan Kovacs, Ivaylo Petev suflă și-n iaurt. Deși Universitatea Craiova joacă duminică (ora 17:15) pe terenul ultimei clasate, FC Botoșani, antrenorul bulgar e precaut în declarații.

Mircea Rednic, show în conferință » Și-a strigat jucătorul, s-a ridicat și a început să cânte: „Cheamă-l, mă! Nu v-ați săturat de mine?”
UTA
Mircea Rednic, show în conferință » Și-a strigat jucătorul, s-a ridicat și a început să cânte: „Cheamă-l, mă! Nu v-ați săturat de mine?”

Ivaylo Petev: „M-am uitat pe statistică. Sper s-o stricăm”

În conferința de presă premergătoare partidei din Moldova, Petev a admis că merge să ia toate punctele, dar a avertizat și asupra dificultății partidei. „M-am uitat pe statistică, ne așteaptă un meci greu pentru că în ultimii patru ani nu am câștigat acolo.

Ne pregătim mult pentru acest meci, jucătorii se antrenează cu bună dispoziție și suntem pregătiți să stricăm această statistică”, a comentat tehnicianul bulgar.

Ce a făcut Universitatea Craiova în 12 partide de Liga 1 disputate la Botoșani

Bilanțul întâlnirilor directe ale Universității cu FC Botoşani gazdă este chiar dur pentru olteni: 12 jocuri, 7 victorii FC Botoşani, 4 remize și doar o victorie în contul alb-albaștrilor.

Un succes cu 2-0, care datează din play-off-ul sezonului 2019 - 2020.  Mai precis din 18 iulie 2020, când Alex Cicâldău (73) și Gustavo (90+5), ambii din penalty, au decis învingătoarea în finalul partidei. Craiova era pe atunci liderul clasamentului, iar pe bancă era Cristiano Bergodi.

Ivaylo Petev a dat detalii despre situația lui Vladimir Screciu

Acum, situația este cu totul alta. Universitatea se bate să-și asigure prezența în play-off, iar în perspectiva meciurilor care urmează, Petev a venit și cu o veste bună: „S-a întors și Screciu, nu avem accidentați”.

Totodată, a punctat că „scopul nostru este să arătăm din ce în ce mai bine în fiecare meci. Trebuie să stăm mai bine psihic, să avem mai multă încredere în noi și să nu primim goluri cum le primim. Când se întâmplă de trei, patru ori se transformă într-o frică”.

VIDEO. Conferința de presă a antrenorului Ivaylo Petev dinaintea meciului de la Botoșani

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Mai puteți citi:

Damjan Djokovic, detalii din interior despre cum funcționează lucrurile la FCSB: „El e dușmanul pe care nu-l vezi”

S-a terminat telenovela! Mbappe a anunțat că pleacă de la PSG » O singură posibilă destinație în acest moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Karkaleki
Karkaleki  •  16 Februarie 2024, 16:09

Dar de ce? S-au scumpit arbitrii?

eunescu09
eunescu09  •  16 Februarie 2024, 10:56

Cum sa fi cineva în campionat când tu tremuri și când te privești în oglinda? Ce atitudine este asta?

observator_federal
observator_federal  •  16 Februarie 2024, 09:07

Botoșaniul a fost ani în sir arma secretă a Fcsbului, moldovenii realizând multe "surprize planificate" contra Craiovei și CFRului - cu arbitraje scandaloase, prin nămeți sau pe gheață, jucând la rupere ("sub bagheta" lui Grozavu, Croitoru sau vreunui antrenor trecut și pe la Fcsb), cu fotbaliști arvuniți de Fcsb... Ba chiar nu știu cum se făcea că și la tragerile (meșteșugite) la sorți din Cupa României, Botoșaniul lui Eftime le ieșea în cale în fazele eliminatorii celor două rivale ale lui Nea Gigi... În Cupă, Craiova i-a pus la punct pe moldoveni (a fost un 1-0 la Botșani pe zăpadă cu gol craiovean în primul minut, o altă calificare în două tururi cu un 5-1 la Craiova - hattrick Băluță!!), iar în campionat, la Botoșani țin minte un 2-2 cu un gol marcat de Edjouma pornit dintr-un offside nesancționat al lui Dawa... Să vedem duminică de câtă "autoritate" se bucură noul lider PNL Botosani (Eftime) și, mai ales, cine ne arbitrează - oricum "plăieșii" aduși de peste mări vor face totul pentru victorie...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează