FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo nu-i mai plătesc pe jucători! De ce au acceptat fotbaliștii + episod șocant în cantonament: „Prunea, sub influența alcoolului, s-a certat cu antrenorul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 17:27

Jucătorii lui Dinamo au fost informați că salariile sunt blocate „în numele obținerii licenței”. Până atunci, și dacă mai calcă strâmb, sunt acoperiți de oficiali clubului.

Nepăsare, indiferență, indolență. New Dinamo 2020. Fotbaliștii au fost informați deunăzi că salariile sunt blocate. Pentru unii și luna decembrie, plus ianuarie și februarie. Nu se știe când vor fi achitate, totul în numele obținerii licenței sportive. Iar jucătorii au prins firul epic al situației și nu au nicio grijă. „Având în vedere că-și permit de multă vreme să meargă la șefi în parte și să se plângă, ba că antrenorul nu e bun, ba că nu e de Dinamo, atunci își pot permite și escapade cum a fost cea de la Iași, când s-au strâns într-o cameră și-au pus-o de un chef. Mai ales că nu le-a făcut nimeni nimic", a reacționat o sursă din interior. 

Când Dusan Uhrin i-a semnalat lui Florin Prunea situația ca să o verifice, n-a mai ajuns niciun feed-back la antrenor. Iar el a înțeles, încă o dată, că trebuie să-și facă bagajele și să plece pe drumul lui. Uhrin le-a povestit unor apropiați un episod foarte neplăcut din relația sa cu Prunea: în cantonamentul de la Marbella, într-o noapte, Prunea s-ar fi aflat sub influența alcoolului și ar fi bătut la ușa camerei în care dormea antrenorul! L-a trezit din somn - apoi gălăgia i-a trezit și pe jucători! - și, conform poveștii, a urmat un schimb de replici șocant, cu Prunea amenințând că îl va da afară pe Uhrin de la Dinamo! 

Știind că rămâne orice ar fi până în vară, când îi expiră contractul, întrucât Ionuț Negoiță se teme de noi scandaluri mediatice cu Prunea, directorul general nu s-a jenat ieri să fie fotografiat într-un mall din Capitală în treningul rămas de pe vremea când era președintele Iașiului!

Match Preview Dinamo - Chindia Târgoviște

Citește și: 

OFICIAL Adi Mihalcea este noul antrenor al „câinilor”! A semnat pe un an și jumătate + ce salariu va încasa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (89)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  11 Martie 2020, 18:27
Postat de valeri.gazzaev.always.here pe 11 Martie 2020, 18:16

Vrei sa facem lectie de istorie ? Sa comentam perioada comunista sub conducerea lui dej ? Facem si asta, desi exista riscul sa plictisim lumea. Face parte din istorie, cum am zis, de care eu nu ma dezic. In acelasi timp nu pot accepta ineptii , tampenii venite din partea unora si altora care traiesc in ignoranta si nepricepere crasa. Pt inceputurile istoriei Rapidului, ti-as recomanda cartea Glasul rotilor de tren. Asta ar presupune sa ai timp, interes si capacitatea de a intelege.

Exista o carte si mai relevanta despre inceputurile istoriei Rapidului. A fost scrisa de Ioan Budai-Deleanu, titlul il stim cu totii.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Martie 2020, 19:51
Postat de jack_the_stripper pe 11 Martie 2020, 19:50

Măi, valyas8491omanid, tu gândești ce scrii? Citești ce urmează să publici întru iluminarea noastră? Păi, tu consideri că inventăm nume pentru Dinamo (te referi desigur la FC D 1948 SA, nu la ACSFC Dinamo...) și suporterii ei. Vai, cum să spui cuiva rinist doar pentru că distinsul domn Ionuț are un hotel numit RIN? În schimb, „pe bună dreptate”, cum clamezi tu, suporterii Stelei pot fi numiți fecesebiști (cu varianta fîcîsîbiști, desigur) și, pentru că actualul patron, Becali, provine dintr-o familie care s-a ocupat cu oieritul, „pe bună dreptate”, pot fi ***, ***, ***, gigiști și altele asemenea. Și, dacă e să ne luăm după etalonul `telijenței din Groapă, proooooșșșșștttti! Deci, după părerea ta, de ce am deveni penibili numind Dinamo din liga I cu numele ei oficial – FC Dinamo 1948 SA -, spre a nu se confunda cu surata din liga a patra? De ce am fi penibili numind-o FC Săftica, ca dl președinte Prunea? E oare penibil să o numim „chiriașa din Groapă”, așa cum este la ora actuală? E penibil să numim gloata de zurbagii „coregrafi”, așa cum ei înșiși se consideră? Steaua (provizoriu numită FCSB) nu are vreo oaie pe emblemă, în schimb echipa dlui Negoiță se fălește cu cei doi fioroși câini de pe a ei. E oare penibil să-i numim pe suporteri „câini”? Ba chiar și folosind sinonimul mai delicat pe care l-ar cenzura cerberii? E penibil să folosim termenul „haită” pentru cei ce nu scapă niciun articol despre Steaua pentru se da în stambă? Tocmai ei, fanii echipei ce pare d

(continuare) Tocmai ei, fanii echipei ce pare de neoprit în drumul spre ligile inferioare și, vai, spre faliment... Ei, de-atâția ani cu botul pe labe și cu coada băț. Dar rânjind din botul rămas fără colții frânți de atâtea și atâtea eșecuri... Și sperând într-o minune din partea vreunui șeic care nu mai vine... Dar, să vă las să vă pregătiți, așa cum ne-a cerut șeful celor 300 de spartani. Augh! Augh! Augh!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Martie 2020, 18:31
Postat de valeri.gazzaev.always.here pe 11 Martie 2020, 18:16

Vrei sa facem lectie de istorie ? Sa comentam perioada comunista sub conducerea lui dej ? Facem si asta, desi exista riscul sa plictisim lumea. Face parte din istorie, cum am zis, de care eu nu ma dezic. In acelasi timp nu pot accepta ineptii , tampenii venite din partea unora si altora care traiesc in ignoranta si nepricepere crasa. Pt inceputurile istoriei Rapidului, ti-as recomanda cartea Glasul rotilor de tren. Asta ar presupune sa ai timp, interes si capacitatea de a intelege.

Extraordinară carte! Bine, anumite pasaje le regăsim și în "Finala se joacă astăzi", altă carte de referință a maestrului Chirilă.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează