FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul care l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu: „Joacă un fotbal total!”

Articol de - Publicat joi, 27 iulie 2023 17:46 / Actualizat joi, 27 iulie 2023 18:00

După ce a adus victoria celor de la FCSB în prima manșă a meciului cu CSKA 1948 Sofia (1-0), din preliminariile Conference League, Florinel Coman (25 de ani) a fost lăudat de Ilie Dumitrescu.

Extrema roș-albastră are un start excelent de sezon, marcând trei goluri în trei meciuri. Iar evoluțiile sale nu au trecut neobservate, fiind lăudat de Ilie Dumitrescu.

Game over?! Ce a decis comandantul CSA Steaua, după ultimele solicitări făcute de Becali + Care sunt în acest moment șansele ca FCSB să intre în Ghencea
STADION
Game over?! Ce a decis comandantul CSA Steaua, după ultimele solicitări făcute de Becali + Care sunt în acest moment șansele ca FCSB să intre în Ghencea

Florinel Coman, lăudat de Ilie Dumitrescu

„Mie-mi place foarte mult cum acceptă jocul fără minge. E un plus. L-am văzut și la echipa națională și la FCSB. Coboară foarte mult și ajută. Joacă un fotbal total!

Trebuie să fii foarte bine pregătit ca să faci asta. Să ții dietă, să fii bine din punct de vedere mental. Și cred că și în viața personală e foarte bine”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport Special.

Eu sper să marchez la fiecare meci, dar echipa e mai importantă. Cea mai importantă e victoria. Eu mă simt bine. Sunt fericit că marchez, am 3 din 3. Mi-am intrat în mână. Dar e loc de progres și sunt conștient de asta. Am analizat unde am greșit. Am făcut multe greșit în atac și în apărare. La retur, trebuie să nu le dăm nicio șansă adversarilor. Dar cea mai mare problemă e că nu vom avea fanii alături de noi. În seara asta au venit și le mulțumim. Din păcate, a fost o atmosferă de amical.

- Florinel Coman

VIDEO Elias Charalambous, conferință de presă după victoria de la Sofia: „Nu am rezolvat încă nimic!”

Citește și: 

FCSB a renunțat la un jucător care a impresionat la juniori » Prezentat oficial în Liga 2: „Bine ai venit!”

E FCSB pregătită pentru următorul hop din Conference League? „Vor fi mult mai puternici” vs „Nu putem uita cum au luat 10 de la alți danezi”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
paolo15
paolo15  •  28 Iulie 2023, 05:34
Postat de zb59 pe 27 Iulie 2023, 22:11

Bai Ilie, ce ai fumat azi?! Coman este doar un “chior intre orbi”, atat. Si cica l-a vazut si la echipa nationala?! Facand ce?!:))

Tu dintre care ești: orbete ori chiorete?

zb59
zb59  •  27 Iulie 2023, 22:11

Bai Ilie, ce ai fumat azi?! Coman este doar un “chior intre orbi”, atat. Si cica l-a vazut si la echipa nationala?! Facand ce?!:))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează