FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Jucătorul lui Hagi a vorbit despre interesul lui Gigi Becali de a-l aduce la FCSB: „Mă motivează! Va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer”

Mihai Popescu, al doilea de la dreapta la stânga, după Louis Munteanu
Mihai Popescu, al doilea de la dreapta la stânga, după Louis Munteanu

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 18:03 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 18:48

Mihai Popescu (30 de ani), fundașul antrenat de Gică Hagi (59 de ani) la Farul, a vorbit despre interesul liderului Superligii, FCSB, de a-l transfera în perioada de mercato din vară.

Fundașul central Mihai Popescu este om de bază la Farul, bifând 38 de meciuri în acest sezon pentru echipa lui Hagi. El joacă pentru constănțeni din vara lui 2022, fiind unul dintre jucătorii importanți în câștigarea campionatului.

Greșeala imensă de arbitraj din FC Voluntari - FCU Craiova » Eliminare ușoară pentru Ricardinho
VOLUNTARI - FCU CRAIOVA
Greșeala imensă de arbitraj din FC Voluntari - FCU Craiova » Eliminare ușoară pentru Ricardinho

Mihai Popescu: „Mă bucur! Înseamnă că am evoluții bune”

„Mă bucur că se vorbește despre mine, înseamnă că am avut evoluții bune. Mă motivează acest lucru și va fi cu atât mai bine pentru mine dacă va veni un transfer.

Dar în acest moment, mă gândesc doar la ce am de făcut în aceste 5 meciuri, am contract în continuare cu Farul și vom vedea în vară dacă vor fi discuții”, a declarat Mihai Popescu la conferința de presă de dinaintea meciului cu Rapid.

Fundașul Farului a vorbit și despre ambițiile echipei sale în cele cinci etape rămase din play-off: „Suntem acolo, în lupta pentru locul 2, și vrem să dovedim pe teren că merităm să încheiem pe poziția secundă.

Rapid vine după niște rezultate mai puțin bune și sigur își dorește să câștige. Și noi vrem același lucru, și trebuie să rămânem cel puțin la fel de concentrați cum am fost în jocul cu CFR Cluj”

900.000 de euroe cota lui Mihai Popescu, potrivit transfermarkt

Mihai Popescu a fost crescut la juniorii lui Dinamo. După împrumuturi la Dunărea Călărași, ACS Berceni și FC Voluntari, el a devenit un jucător important pentru „câini”, bifând 69 de meciuri în alb-roșu. A urmat o aventură în Scoția, la St. Mirren, Hearts și Hamilton, iar din iulie 2022 e la Farul. Cu care mai are contract până la finalul acestui sezon.

VIDEO. FARUL - RAPID » Bogdan Lobonț, declarații înainte de meciul de la Ovidiu, de miercuri seară 

Citește și:

Lovitură înainte de Sepsi - FCSB! Convins să continue: „Sută la sută, am convenit toate datele”
SEPSI - FCSB
Lovitură înainte de Sepsi - FCSB! Convins să continue: „Sută la sută, am convenit toate datele”
Gică Hagi a luat atitudine în cazul transferului lui Florinel Coman: „Ca să fie clar!”
FCSB
Gică Hagi a luat atitudine în cazul transferului lui Florinel Coman: „Ca să fie clar!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
21lva
21lva  •  23 Aprilie 2024, 21:13

Mihai Popescu are contract cu Farul până în 2027

tomitan
tomitan  •  23 Aprilie 2024, 18:40

Intrebare publică ptr dl Mihai Popescu: vrei să ajungi la 30 de ani rob la Gigi Becali? Măi băiete, tu nu vezi cum isi trateaza Gigi Becali ,"marele crestin" angajatii?Tu nu ai citit ce raspuns i-a dat lui Târnovanu când a spus că vrea să plece?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează