FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Fotbalist folosit pe post de „clauză de reziliere” între CFR Cluj și Dan Petrescu!

Karlo Muhar (dreapta), folosit pe post de „clauză de reziliere” între CFR Cluj și Dan Petrescu.
Foto: Imago
Karlo Muhar (dreapta), folosit pe post de „clauză de reziliere” între CFR Cluj și Dan Petrescu. Foto: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 06 iunie 2023 13:43 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 13:43

Despărțirea lui Dan Petrescu (55 de ani) de CFR Cluj urmează să fie oficializată după ce vor fi stabilite detaliile financiare. Contractul mai e valabil pentru un an și există o clauză de reziliere în valoare de 400.000 de euro, o sumă pe care nu ar plăti-o nici Varga ca să-l dea afară, nici Petrescu pentru a putea demisiona.

U Cluj avea ieri un acord cu Prepeliță, dar lucrurile s-au schimbat în 24 de ore! » Cine e până la urmă înlocuitorul lui Sabău
ANTRENOR
U Cluj avea ieri un acord cu Prepeliță, dar lucrurile s-au schimbat în 24 de ore! » Cine e până la urmă înlocuitorul lui Sabău

Karlo Muhar e „moneda” din tratativele dintre Dan Petrescu și Ioan Varga 

Soluția pe care o iau în calcule: antrenorul să procedeze ca atunci când a plecat prima oară în China și l-a cumpărat de la Cluj pe Kevin Boli. De data aceasta, jucătorul folosit drept „clauză de reziliere” ar fi Karlo Muhar (27 de ani), mijlocașul central pe care tocmai Dan l-a adus în Ardeal, de la Lech Poznan. 

47 de meciuria jucat Karlo Muhar pentru CFR Cluj în acest sezon. A marcat 5 goluri și a dat două pase de gol

Tehnicianul mai lucrase cu Muhar în Turcia, la Kayseri, și apoi l-a tratat ca pe un om de bază și în timpul acesta pe care croatul l-a petrecut în Gruia. Destinația, și pentru Petrescu, și pentru Muhar, ar fi Asia.

Andrea Mandorlini și Roberto Bordin, pe lista lui CFR Cluj de înlocuitori ai lui Dan Petrescu

Patronul grupării din Gruia, Ioan Varga, ar fi alcătuit deja o listă cu posibili înlocuitori ai lui Dan Petrescu la CFR Cluj. 

Pe lângă Laszlo Boloni (70 de ani), despre care GSP scria luni că este favoritul lui Varga pentru a deveni noul antrenor al clujenilor, pe listă au apărut și doi tehnicieni italieni: Andrea Mandorlini (62 de ani) și Roberto Bordin (58 de ani).

Mandorlini, fost fotbalist important în Serie A în anii 80, a mai lucrat în Gruia între octombrie 2009 și noiembrie 2010, într-o perioadă în care proprietarul clubului era Arpad Paszkany. Andrea a câștigat un titlu de campion cu „feroviarii” și apoi a revenit în Italia la Verona, cu care a înregistrat un parcurs formidabil, el a promovat-o pe fosta campioană a Italiei din Serie C până în Serie A. 

Foto: Arhivă GSP
Andrea Mandorlini (stânga), împreună cu fostul patron al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany. Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
Foto: Arhivă GSP
+9 FOTO

Cu Hellas a avut cele mai bune momente din cariera sa, apoi a urmat un regres inexplicabil. Genoa l-a dat afară după numai șase meciuri, pe urmă l-a demis rapid și Cremonese, până când Mandorlini a ajuns să nu-și mai găsească vreun post în primele două ligi din Peninsulă. 

CFR Cluj îl mai consideră o soluție potrivită și pe Roberto Bordin, 58 de ani, un italian care a condus-o pe Sheriff Tiraspol în ultimele șase luni. El mai lucrase în Transnistria în trecut și mai fusese și secundul lui Mandorlini, cu care a colaborat inclusiv la Cluj. 

Fotbalist folosit pe post de „clauză de reziliere” între CFR Cluj și Dan Petrescu!
Roberto Bordin. Foto: Imago

Ca jucător, Bordin a evoluat cel mai mult pentru Atalanta, la începutul anilor 90. Ca tehnician, el a câștigat de trei ori cu Sheriff Tiraspol titlul de campion al Moldovei.

Citește și: 

Vor să joace pe Giulești în Conference League! Au făcut deja cerere oficială la UEFA

Gigi Becali e decis să scape de Compagno și i-a stabilit prețul golgheterului FCSB

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
fzoltan
fzoltan  •  06 Iunie 2023, 15:01

Sincer, de unde scoateți aceste "stiri"? Ieri ziceați ca CFR negociaza cu Boloni, azi acesta a confirmat ca nu l-a contactat nimeni de la Cluj....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează