FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica explică momentul care l-a „condamnat” pe Keșeru: „În fotbalul civilizat nu există!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 22:45 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 00:50

Mihai Stoica a comentat situația lui Claudiu Keșeru, absent din lot la 1-1 cu Mioveni, considerând că fotbalistul de 35 de ani a făcut o mare greșeală când s-a contrazis la distanță cu patronul Gigi Becali.

„Eu pot să spun doar că noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic în neregulă cu la Keșeru, s-a antrenat bine, profesionist 100%, n-am nici o problemă cu el.

Problema pe care și-a creat-o a fost când a ieșit după meci și a spus că la sfârșitul contractului va vorbi el mai multe. A fost o mare greșeală. A avut loc o discuție telefonică între el și patron apoi, știu de la Gigi ce s-a discutat, a fost un monolog. Greșeala a fost a lui.

Gigi Becali s-a certat în direct cu Ilie Dumitrescu din cauza unui jucător de la FCSB: „De ce, că vrei tu? Nu ai logică!”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Gigi Becali s-a certat în direct cu Ilie Dumitrescu din cauza unui jucător de la FCSB: „De ce, că vrei tu? Nu ai logică!”

Ce sens avea să provoci scandalul ăsta? Ce să vorbești la final?

Gigi i-a zis „Îți dau cel mai mare salariu din echipă, după Tănase”. Ce poți să spui tu? Că ce? Nu era normal să fie discuția asta.

Nu ai voie, nu e profesionist să te consideri nedreptățit. Faci ce ți se cere, pentru asta primești salariu. Nu să spună „Eu joc, eu trebuie să intru, eu fac...”. În fotbalul civilizat nu există.

Ce ar trebui să spună Vali Gheorghe, rezervă meci de meci? Intră cu Pitești, dă golul victoriei, cu CFR intră la 1-2, dă gol și pasă de gol, care s-ar putea să însemne titlul. Apoi intră iar la 0-2 la pauză, pe o poziție care nu era a lui, și dă o dublă. Așa, oricine care aduce un aport, semnificativ sau nu, crede că e cel mai bun. Ar fi un haos fantastic.

Keșeru știa unde a venit? Da. Bun. Claudiu a greșit. Trebuia să-și vadă de treabă. N-a ieșit doar el din lot, le vine rândul tuturor. Ai contract, ai salariu. Democrația nu merge așa”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

25.000 de eurolunar încasează Keșeru la FCSB

Un fost campion al României îl atacă pe Gigi Becali: „Ce face dânsul acolo e amatorism”

Keșeru, Becali și penibilul contract al lui Petrea
EDITORIAL
Keșeru, Becali și penibilul contract al lui Petrea
Victorie chinuită, iar CFR e la 8 puncte de FCSB! Rapid, tot mai departe de play-off » Clasamentul
CFR Cluj - Rapid
Victorie chinuită, iar CFR e la 8 puncte de FCSB! Rapid, tot mai departe de play-off » Clasamentul

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (70)
113953684521037
Mihai Nistor  •  21 Februarie 2022, 14:01

Tu si aia de teapa ta stiti ce e aia civilizatie?? Urmareste filmul ala...uite cine vorbeste. Un infractor. O mascota. Cutia o tii de rezerva?

113492877815998
Vasile Bazil  •  21 Februarie 2022, 13:51

"În fotbalul civilizat nu există."...Oare la fcsb exista civilizatie...Putem fi putin serios...

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  21 Februarie 2022, 13:00

Ce are civilizatia cu FCSB ?...asta e culmea tupeului. Ii spun eu concitadinului meu unde a gresit profund si inexplicabil , cand a semnat cu aia. Nici macar nu poate spune ca nu stia unde merge si ce l asteapta....

Vezi toate comentariile (70)
Comentează