FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zeljko Kopic anunță schimbări în echipa lui Dinamo: „Este imposibil altfel” » O mutare e sigură!

FCU Craiova - Dinamo, imagini de meci
FCU Craiova - Dinamo, imagini de meci

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 14:52 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 14:52

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a mărturisit că este obligat să producă modificări în formula de start în perspectiva meciurilor cu FC Botoșani (marți) și FC Voluntari (vineri). Partida din Moldova este de importanță maximă.

Dinamo este sub presiune maximă. Mai sunt patru etape de jucat în play-out, iar echipa „câinilor” este pe locul de baraj. La două puncte de pozițiile ce duc direct în eșalonul secund, FC Botoșani și FCU Craiova fiind aproape de formația din centrul Capitalei.

Zeljko Kopic, vocal: „E imposibil!” » De ce Dinamo a pierdut din nou puncte mari în finalul meciului
FCU CRAIOVA - DINAMO
Zeljko Kopic, vocal: „E imposibil!” » De ce Dinamo a pierdut din nou puncte mari în finalul meciului

Roș-albii au obținut doar un punct din etapa cu FCU Craiova, scor 1-1, în Bănie, echipa lui Zeljko Kopic fiind egalată în minutul 90.

Calculele lui Dinamo pentru ceea ce va urma săptămâna viitoare

Pentru Dinamo urmează două meciuri vitale în lupta pentru salvarea de la retrogradare, ambele în următoarele zile. „Câinii” au trei etape în șase zile! După deplasarea de la Craiova, bucureștenii se vor deplasa în Moldova, la Botoșani, pentru duelul cu echipa locală, pe care a învins-o de două ori în sezonul regulat.

După partida de marți, urmează vineri confruntarea cu FC Voluntari, în Capitală. O altă formație pe care Dinamo a învins-o de două ori în sezonul regulat. FC Botoșani este la două puncte în spatele roș-albilor, în timp ce ilfovenii ocupă prima poziție ce asigură salvarea directă, la un punct în fața lui Dinamo și a lui Poli Iași.

Ce modificare evidentă va face Zeljko Kopic marți în FC Botoșani - Dinamo

Zeljko Kopic a acuzat faptul că Dinamo este obligată să joace trei etape în decurs de șase zile, cu deplasări la Craiova și la Botoșani. Dar încearcă să rezolve din mers situația. A anunțat modificări în echipa de start în perspectiva etapelor cu FC Botoșani și cu FC Voluntari. Totuși, sunt semnale că Zeljko Kopic va juca în Moldova tot cu jucătorii pe care s-a bazat în startul partidei din Bănie.

Pentru Dinamo este foarte importantă confruntarea cu FC Botoșani, fiindcă formația lui Valeriu Iftime reprezintă un pericol mai mare decât Voluntari. Botoșani poate depăși Dinamo în clasament, moldovenii fiind acum pe poziție retrogradabilă direct.

Dinamo a început meciul în Bănie în formula Golubovic - Patriche, Velkovski, Homawoo - Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu - Milanov, Gregorio, Abdallah. Ca și schimbare, Politic este așteptat în formula de start în locul lusitanului Goncalo.

5puncte a pierdut Dinamo în finalul meciurilor în ultimele etape, după goluri încasate cu Petrolul (1-1), cu Oțelul (0-1) și cu FCU Craiova (1-1). Echipa lui Kopic a câștigat, în schimb, două puncte în finalul partidei cu Poli Iași (1-0)

„Nu știu de alte echipe, dar cred că cele mai multe dintre celelalte echipe au avut mai mult timp să se recupereze. Dar așa este programul, trebuie să ne pregătim de celelalte două meciuri și să fim la cel mai bun nivel.

Va trebui să operăm schimbări, este imposibil ca în șase zile să joci cu aceeași intensitate, ca totul să fie mental și fizic la cel mai înalt nivel. Trebuie să gândim această situație, să găsim o cale ca să rezolvăm această situație", a comentat antrenorul.

Citește și alte știri:

Adrian Mititelu Jr. a fost internat de urgență la spitalul Floreasca » Finanțatorul lui FCU Craiova confirmă: „Era foarte supărat, dar nu e vorba de suicid”

VIDEO Discursul serii! Lecția lui Bogdan Lobonț în conferință, în timp ce patronul Șucu făcea praf arbitrajul: „Vă rog din suflet! Măi băieți...!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (30)
mirstelistu
mirstelistu  •  29 Aprilie 2024, 08:13
Postat de GIGIsport.ro pe 24 Aprilie 2024, 20:31

fcsb, desigur!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

GIGIsport.ro
GIGIsport.ro  •  24 Aprilie 2024, 20:31
Postat de mirstelistu pe 22 Aprilie 2024, 09:40

E vremea ca mizeria tepara sa dispara

fcsb, desigur!!

F.C.S.B.
F.C.S.B.  •  22 Aprilie 2024, 16:05
Postat de istet10 pe 21 Aprilie 2024, 19:18

***, rapidistul se afla pe traiectoria sutului. Cum probezi tu ca a" iesit clar afara"? ***

gsp.ro ce caută *** asta gigist pe-aici nemoderat de voi???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează