Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 20:15 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 21:35

Loți Boloni, antrenorul lui Metz, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Florinel Coman (25 de ani), extrema de la FCSB.

Boloni recunoaște că nu urmărește atent SuperLiga, însă i-a făcut o analiză lui Florinel Coman, pe care l-a văzut și în meciurile echipei naționale. Îl aseamănă, ca stil, pe Florinel cu Kingsley Coman, de la Bayern Munchen.

Străinul de la FCSB, brutal de sincer: „Îmi pare rău pentru limbaj, dar unii români sunt proști!”
FCSB
Străinul de la FCSB, brutal de sincer: „Îmi pare rău pentru limbaj, dar unii români sunt proști!”

Boloni: „Coman de la FCSB seamănă cu Coman de la Bayern”

Boloni a făcut o analiză a naționalei României în Franța, înainte de tragerea la sorți a grupelor pentru EURO 2024. El l-a scos în evidență pe Florinel Coman, vedeta Ligii 1.

„Ieri am vorbit despre jucătorii de la echipa națională și venind vorba despre Florinel Coman, concluzia noastră a fost că seamănă cu Kingsley Coman, francezul de la Bayern. Și nu numai la nume. Joacă același post, e cam același stil, doar că unul joacă la Bayern Munchen, ceea ce spune multe.

Îmi place de acest tânăr, dar nu-l cunosc personal. Francezii se pregătesc de tragerea la sorți (n.r. - a grupelor Euro 2024) și România, fiind în urna a doua, s-ar putea să le fie adversar. Atunci fiecare jurnalist are urna lui, iar pentru echipa națională a României m-au ales pe mine să-mi dau cu părerea”, a spus Boloni, la Fanatik.

9este locul ocupat de Metz în Ligue 1

Ce spune Boloni despre un eventual transfer al lui Coman la Metz

„Nu am urmărit așa de mult Liga 1 și mie îmi e tare frică să mă apropii de jucători din țară pentru că dacă, Doamne ferește!, nu fac un miracol, atunci zvonurile la adresa mea pot fi negative, din partea suporterilor sau a clubului. Dacă aș face așa ceva, atunci ar trebui să cunosc perfect jucătorul.

Eu am luat jucători din România în echipa mea, a fost Costin Lazăr la PAOK, a fost Marius Niculae la Sporting în perioada lui Jardel, Ronaldo și Hugo Viana, dar pe acești jucători îi cunoșteam.

Niculae a fost în mâna mea la echipa națională, îl știam bine, știam caracterul lui, munca lui, am avut curaj să-l iau. Acum sunt puțin mai îndepărtat de jucătorii de acasă, nu e vorba de valoare, dar nu cunosc caracterul lor și puțin îmi e frică. E riscant. Trebuie să-mi dea rezultate imediat și îmi e frică, dacă nu aș reuși?”, a declarat Boloni, potrivit sursei menționate.

VIDEO cu golul lui Florinel Coman în Dinamo - FCSB 0-1

Citește și:

Mihai Neșu a numit naționala din prima urnă pe care și-ar dori-o în grupa României la Euro 2024
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Mihai Neșu a numit naționala din prima urnă pe care și-ar dori-o în grupa României la Euro 2024
Sorin Paraschiv știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul
DINAMO - FCSB 0-1
Sorin Paraschiv știe ce trebuie să facă FCSB pentru a câștiga titlul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”