FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

FOTO Lamine Ghezali, inimă de „câine” » Francezul, cu Dinamo în gând până în ultima clipă: imaginile surprinse înaintea derby-ului cu Rapid

Lamine Ghezali, solicitat la poze / foto: Andrei Petrescu (GSP)
Lamine Ghezali, solicitat la poze / foto: Andrei Petrescu (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 19:04 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 19:46

Chiar dacă nu mai intră în planurile lui Zeljko Kopic, Lamine Ghezali rămâne fidel clubului până în ultima clipă. Încă la Dinamo, până când soarta sa va fi decisă de club, francezul se află în lotul lărgit al roș-albilor pentru derby-ul Dinamo - Rapid.

Chiar dacă aventura sa la Dinamo se apropie de final, francezul urmând să fie înlăturat, cel mai probabil, de pe lista A, eroul promovării în prima ligă, Lamine Ghezali, a rămas în anturajul echipei, respectând programul lui Kopic din ultimele zile. 

Burmaz = Extaz! Derby dramatic pe Arena Națională » Rapid o pedepsește pe Dinamo, după un meci în care alb-vișiniii n-au jucat nimic! Clasamentul ACUM
Dinamo - Rapid 1-2
Burmaz = Extaz! Derby dramatic pe Arena Națională » Rapid o pedepsește pe Dinamo, după un meci în care alb-vișiniii n-au jucat nimic! Clasamentul ACUM

Lamine Ghezali, generos cu fanii chiar și pe picior de plecare din club

Lamine a venit la stadion alături de restul coechiperilor, cu autocarul. Personaj iubit de suflarea dinamovistă, Ghezali nu și-a lăsat baltă fanii. Din contră, s-a oprit și s-a fotografiat cu un grup de copii care-i strigaseră numele.

Francezul s-a pozat cu fiecare în parte, oferindu-le un ultim „suvenir” înainte de despărțirea oficială de Dinamo. 

Lamine Ghezali, inimă de „câine” » Francezul, cu Dinamo în gând până în ultima clipă: imaginile surprinse înaintea derby-ului cu Rapid
Lamine Ghezali, solicitat la poze / foto: Andrei Petrescu (GSP)

Lamine Ghezali se pregătește de plecare » Ar putea ajunge în Liga 2!

Mijlocașul francez a fost eroul „câinilor” în sezonul trecut, iar promovarea i se datorează în mare măsură și lui, dar jucătorul a dezamăgit la nivel de Superligă, acolo unde nu a reușit să înscrie și să ofere vreo pasă decisivă.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Lamine Ghezali ar putea ajunge la Concordia Chiajna sau Gloria Buzău, formații care evoluează în Liga 2. Și CSA Steaua e o variantă pentru fotbalistul care a reușit 13 goluri și 5 assist-uri în liga secundă. La nivel de primă divizie, însă, a dezamăgit crunt. 

În play-off-ul ediției precedente, francezul a jucat bine în meciurile cu cei din Ghencea, iar Daniel Oprița l-ar dori sub comanda sa. 

Conform surselor GSP.ro, Ghezali i-a fost propus lui Oprița, iar antrenorul roș-albaștrilor este tentat să-l aducă pe Ghezali sub comanda sa. Afacerea ar putea să se realizeze în cel mai scurt timp.

VIDEO Daniel Pancu, înaintea derby-ului Dinamo vs. Rapid: „Mai mult respect! Fără ei nu se poate”

Citește și alte știri despre derby-ul Dinamo - Rapid:

EXCLUSIV Dezamăgirea lui Pancu, în seara derby-ului Dinamo - Rapid: „Mai mult respect! Fără ei nu se poate” + Face un pronostic îndrăzneț

Ce se întâmplă pe Stadionul Giulești în timpul meciului Dinamo - Rapid: „Ceva unic în istoria fotbalului!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
dumitru.serban
dumitru.serban  •  28 Ianuarie 2024, 00:18

Sunt *** daca il dau. Ghezali ar avea loc la ORICE club din Romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  27 Ianuarie 2024, 22:49

Mare caine o sa fie cand se duce la Steaua

Barna
Barna  •  27 Ianuarie 2024, 20:24

Mare păcat de Ghezali...!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează