FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Patronul lui Sepsi, înaintea alegerilor din Ungaria: „Normal că-l dorim pe domnul Orban! Opoziția nu e pasionată de sport”

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2022 13:55 / Actualizat joi, 17 martie 2022 14:23

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, speră ca partidul lui Viktor Orban să câștige alegerile din luna aprilie. 

Covăsnenii au beneficiat din plin de ajutorul guvernului de la Budapesta, fiind azi unul dintre cele mai stabile cluburi din Liga 1 din punct de vedere financiar.

- Domnule Dioszegi, voiam să vă întreb despre alegerile din Ungaria, bănuiesc că vă interesează ce e acolo, greșesc?
- Noi nu suntem interesați de politică. În general, noi, cei de la clubul Sepsi, nu prea suntem atenți către acest segment.

Tremură Orban, tremură și Sepsi » Clubul din Liga 1 depinde de soarta alegerilor din Ungaria
FINANȚARE
Tremură Orban, tremură și Sepsi » Clubul din Liga 1 depinde de soarta alegerilor din Ungaria

- OK, dar nu cred că este un secret faptul că formația pe care o patronați are interese către guvernul condus de Viktor Orban.
- La ce vă referiți?

- Știm toți investițiile făcute de guvernul de la Budapesta la Sepsi și Csikszereda.
- Repet, noi nu ne gândim la politică și nu suntem foarte atenți la alegerile din Ungaria. Sigur, nu ascundem faptul că domnul Orban iubește sportul, iubește fotbalul în principal, așa că e normal să ne dorim o continuitate în acest sens.

- Deci îl susțineți pe Viktor Orban!
- Așa este, dar nu ne implicăm direct. E normal să ne dorim ca partidul dânsului să ia un nou mandat, mai ales că ajutorul primit de acolo pentru infrastructură nu poate fi negat.

- Vă temeți de un eșec? Poate firmele direcționate de la Budapesta pentru sponsorizarea clubului nu vor mai fi la fel de generoase.
- Nu avem de unde să știm asta. Discutăm ceva ce nu cunoaștem. Noi avem încredere în partenerii noștri. Care de-a lungul timpului au dat dovadă de seriozitate. Și când spun seriozitate, o spun și în perioada pandemiei, când deși au mai scăzut contractele, ceea ce era normal, au rămas lângă noi. Avem încredere pentru că sunt branduri mari, OTP, MOL și nu numai.

Ne dorim ca Viktor Orban să câștige alegerile de luna viitoare. Suntem recunoscători pentru tot ce s-a construit în toți acești ani la Sepsi. Avem un stadion frumos și o bază de pregătire modernă. E meritul dânsului pentru că a fost interesat de sport
 - Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Laszlo Dioszegi: „Toată opoziția nu prea arată interes către sport”

- Poate se vor schimba anumite lucruri și nu vor mai fi la fel de încântate să direcționeze bani către sport. Acum beneficiază de anumite facilități.
- Nu știm asta. Nu știm nici dacă noul guvern, dacă va fi vorba despre unul nou, va schimba legislația. Tot ce putem noi e să sperăm că domnul Orban va continua. Iar dacă nu va fi așa, sperăm ca acei oameni care vin să țină în vigoare legile actuale și să se păstreze acest interes către sport.

- Dar ce semnale aveți?
- Vă dați seama că ne-am interesat și noi și, din păcate, nu prea este așa. Toată opoziția nu prea arată interes către sport. Deci sunt șanse ca tot ce s-a construit până acum să stagneze sau să se piardă. Tocmai și din acest motiv candidatura Ungariei pentru organizarea Jocurilor Olimpice s-a oprit. Știți că erau interesați în acest sens.

- Deci o schimbare n-ar suna bine pentru Sepsi și Csikszereda.
- Vă spun ce se vede. Nu sunt mari iubitori de sport cei din opoziție. Însă nu putem da verdicte pentru că nu stăpânim atât de bine politica. Rămâne să așteptăm și vom vedea ce o să fie. 

6 milioanede euro este, cu aproximație, bugetul pe care clubul Sepsi l-a avut în acest an

Clubul Sepsi nu va avea de suferit la nivel de seniori. Avem încredere în sponsorii noștri. Știm ce oameni avem lângă noi. Nu cred că avem de ce să ne temem
 - Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

VIDEO Adio, Liga 1! Clubul nu mai poate primi licența pentru sezonul viitor » Dinamo, sigură de locul de baraj!

Citește și: 

Antrenorul român care a uluit Liga 1 și-a luat cetățenia maghiară: „Sunt fan Viktor Orban, jos pălăria!”

O să-i propun lui Burleanu să reînființăm fosta Cooperativă! Erau bani negri de îi întorceam cu lopata”

Citește și:

Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Superliga
Laszlo Pinocchio » Dioszegi și-a vândut onoarea pentru „peste un milion”. De la „ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi” la „100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB”
Dinamo, victorie uriașă în instanță » „Câinii”, undă verde pentru ieșirea din insolvență
Superliga
Dinamo, victorie uriașă în instanță » „Câinii”, undă verde pentru ieșirea din insolvență
Le-a dat „seen”! MM Stoica nu a mai suportat: „Nu mă mai interesează jucătorul ăsta”
Superliga
Le-a dat „seen”! MM Stoica nu a mai suportat: „Nu mă mai interesează jucătorul ăsta”

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (9)
5194873490537213
Deak Zoltan  •  18 Martie 2022, 10:55
Postat de sportix pe 17 Martie 2022, 15:38

Mare patron nenea asta de se milogeste la unguri dupa bani si sponsorizari! Ia pune mana domnule patron si scoate banii TAI din buzunarele tale proprii si personale sa vedem atunci ce placere sa investesti in fotbal!

Dacă ceva nu ști nu comenta!

yonkers
yonkers  •  17 Martie 2022, 17:10

Orban va câștiga alegerile, așa că nu va faceți griji...

289796316621895
Re Csefe  •  17 Martie 2022, 16:30
Postat de klauz pe 17 Martie 2022, 16:20

Sa puna mangafaua hagi un singur ban de la el si dupa aia sa le cerem altora! Tipul asta a construit o echipa de la zero din bani castigati cu brutaria lui la care si acuma trage din greu. Iar daca hagi a luat bani publici de peste tot, inclusiv de la comuna Voluntari (?!) de ce sa nu primeasca Sepsi bani de la statul maghiar care se preocupa de etnicii lor, de identitatea si de bunastarea acestora?

"...) de ce sa nu primeasca Sepsi bani de la statul maghiar care se preocupa de etnicii lor, de identitatea si de bunastarea acestora?" PENTRU CA SINT BANI STATULUI UNGAR, NU BANI LUI ORBAN! SINT BANI PLATITI INCLUSIV DE MINE, CACI EU AICI PLATESC TAXELE. EL SE PREUCUPA DOAR DE BUNASTAREA OLIGARCHILOR LUI, DA VOI VA ZAPACITI CAND VEDETI ROSU-ALB-VERDE, VA PIERDETI MINTILE SI NU VEDETI CA SE FOLOSESTE DE VOI.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează