FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

UPDATE Reghecampf, reacție despre posibilitatea de a semna cu FCU Craiova

Laurențiu Reghecampf // foto: Imago Images
Laurențiu Reghecampf // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 17 iunie 2022 14:57 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 15:09

Demis de Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost dorit de rivala din oraș, FCU Craiova, conform ProTV. 

UPDATE: Reacția lui Laurențiu Reghecampf pentru GSP.ro

Laurențiu Reghecampf susține că nu se pune problema să ajungă la FCU Craiova după ce a pregătit-o pe marea rivală, CS Universitatea: „Nu e nimic adevărat. Eu nu fac așa ceva”. 

Totuși, surse GSP spun că ieri au existat tatonări din partea clubului lui Mititelu, dar Reghecampf a ales să nu dea curs ofertei și să se concentreze pe o plecare în străinătate. 

Cu salariu mare și dușmănit în vestiar, Ionuț Radu are două variante pe masă la Inter Milano
ITALIA
Cu salariu mare și dușmănit în vestiar, Ionuț Radu are două variante pe masă la Inter Milano

Știrea inițială: FCU Craiova, variantă-surpriză pentru Laurențiu Reghecampf?!

Dublul-campion al României din postura de antrenor ar fi dorit la echipa lui Adrian Mititelu, FCU, potrivit Spotmedia, care citează ProTV.

Reghecampf a mai lucrat la FCU Craiova în 2011, atât ca director sportiv, cât și ca antrenor. Atunci a preluat poziția de „principal” tot de la Nicolo Napoli, dar nu a rezistat mult la echipă.

În pole-position pentru preluarea postului de antrenor la FCU rămâne, însă, Marius Croitoru. Postul de „principal” la echipa lui Mititelu este vacant după despărțirea de Nicolo Napoli, iar Croitoru a negociat deja condițiile colaborării cu FCU.

„Nu mai lipsește decât un pas pentru a ajunge la FCU Craiova”, spunea Croitoru pe 9 iunie. 

Gigi Becali a recunoscut că s-a gândit să-l angajeze pe Reghecampf

Joi, Gigi Becali a admis că a fost atras de variantă angajării lui Laurențiu Reghecampf, dar că a optat împotriva acestui scenariu pentru că asta ar fi însemnat plecarea a „doi oameni importanți”.

Cel mai probabil, latifundiarul face referire la Toni Petrea și la Thomas Neubert, preparatorul care nu s-ar mai afla în cele mai bune relații cu Reghe. Între timp, Toni Petrea a semnat prelungirea contractului cu FCSB.

Reghecampf are în palmares două titluri în Liga 1 cu FCSB. A mai cucerit o Supercupă și o Cupă a Ligii. Cu el pe bancă, formația antrenată de Gigi Becali a obținut ultimele mari victorii europene, împotriva lui Ajax sau Chelsea, și a participat ultima dată în grupele Ligii Campionilor.

Adevăratul motiv din spatele demiterii lui Reghecampf

GSP a aflat care au fost motivele pentru care Universitatea Craiova l-a demis pe Reghe: antrenorului, dar și celor din staff-ul său li s-a reproșat faptul că stăteau des la sprițuri și grătare cu jucătorii, că ajungeau târziu și chiar au lipsit o dată de la antrenament, dar și că preferau să joace ore întregi „Liniuța" sau tenis cu piciorul, în loc să pregătească meciurile. 

„Cel mai puturos staff care a existat vreodată la Craiova” e descrierea pe care oamenii din interiorul echipei o fac pentru Reghe și oamenii săi. Oamenii din conducere au fost uimiți de faptul că antrenorii veneau de multe ori la antrenament cu 10-20 de minute înainte de startul ședinței de pregătire. Mai mult, conform surselor ziarului, o dată s-a întâmplat ca o parte din staff să lipsească de la antrenament.

Reghecampf i-a înfuriat pe șefi și după ce a intrat pe video la emisiunea online Fiță cu Adiță, la care a discutat live cu Tzancă Uraganu', interpret de manele.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Prima mișcare a lui Laszlo Balint la Craiova: fotbalistul care avea bagajele la ușă a semnat prelungirea

Dan Petrescu își betonează apărarea » CFR a prezentat OFICIAL transferul colosului de 1,99 metri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  17 Iunie 2022, 15:16
Postat de valyomanyd pe 17 Iunie 2022, 12:56

Gazdele noastre sunt puse pe glume...Reghe a fost refuzat de Becali...??? Din cate stiu, ca sa te refuze cineva ,trebuie , chiar e musai, sa- i ceri sa te angajeze..A facut asa ceva Reghe, sau ne place sa ne jucam cu vorbele ?

Așa se intampla cand esti prost dar parintii insista "hai să-l facem ziarist pe asta micu"

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  17 Iunie 2022, 14:24

Poate ii uneste pe Craioveni ! Reghe e un viitor Cuza ! Doamne ajuta ...daca si ei vor !

ucv1948
ucv1948  •  17 Iunie 2022, 13:37

Republica Moldova , țara soră , pamânt al suferinței și al lacrimei românești , pamânt înroșit de sângele românilor basarabeni uciși de armata roșie bolșevică , este pe drumul cel bun. . . . Trăim în această zi un moment istoric , debarasarea totală a Chișinăului de est . Trăiască România dodoloață ! ( Bucovina de Nord , Ținutul Herta , Bugeacul , Basarabia )

Vezi toate comentariile (5)
Comentează