FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Variantă-șoc » Laurențiu Reghecampf, soluție pentru Rapid? „E nevoie de autoritate!”

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 10:58 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 12:37

Constantin Zotta, fost președinte la Rapid, a analizat situația în care se află echipa alb-vișinie și are o propunere neașteptată pentru postul de antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Deși a intrat în play-off la patru puncte de FCSB și spera la titlu, Rapid are o serie de coșmar: 6 înfrângeri și un egal. După demiterea lui Cristiano Bergodi, conducerea caută un nou antrenor, mai ales că interimatul lui Bogdan Lobonț nu se va prelungi.

Iar Constantin Zotta are două propuneri: Marius Măldărășanu și Laurențiu Reghecampf.

Cum a fost tratată o fază identică cu a lui Hațegan, în „sferturile” Ligii Campionilor » De ce expertul CBS Sport n-ar fi dictat penalty în Rapid - Universitatea Craiova
Rapid - CSU Craiova 1-2
Cum a fost tratată o fază identică cu a lui Hațegan, în „sferturile” Ligii Campionilor » De ce expertul CBS Sport n-ar fi dictat penalty în Rapid - Universitatea Craiova

Două propuneri pentru banca Rapidului: Marius Măldărășanu și Laurențiu Reghecampf

„Eu am două variante şi chiar nu ştiu care să zic că e mai bună. Ambele îmi plac. Zic de Măldărăşanu, care are un fotbal care face fanii să se bucure de ceea ce văd. E rapidist, a fost chiar căpitanul Rapidului.

Ce clauză poate să aibă la Sibiu? 300.000 - 400.000 de euro? Tu, Rapid, îi plăteşti clauza şi îl iei. Dacă eşti club mare, asta faci.

Iar a doua variantă pentru Rapid, pentru că am văzut comportamentul jucătorilor... Papeau se crede primadonă și trebuie să vină cineva cu autoritate. Eu m-am gândit la Reghecampf. Pentru că pe Răzvan Lucescu nu poţi să-l convingi. Eu vorbesc aici de soluţii realiste" , a declarat Constantin Zotta.

  • Fost mijlocaș la Rapid, Marius Măldărășanu (49 de ani) e în prezent antrenor la Hermannstadt, club pe care l-a preluat în iulie 2021 și pe care l-a promovat după un an în Superligă. Mai are contract cu sibienii până în vara lui 2025.
  • Spre deosebire de Măldărășanu, Laurențiu Reghecampf (48 de ani) e apropiat de rivala FCSB. A jucat în roș-albastru și a cucerit două titluri ca antrenor, între 2012 și 2014. În prezent, e liber de contract după ce a plecat de la Al Tai, la jumătatea lunii aprilie.

Măldărăşanu chiar a crescut frumos, a făcut treabă bună şi în sezonul trecut, a crescut foarte frumos şi are un fotbal frumos. Dar acum Laurenţiu Reghecampf este liber de contract şi chiar cred că poate fi o soluţie.

- Basarab Panduru

E o înfrângere care doare cel mai tare, mai ales că s-a întâmplat în fața propriilor suporteri. Jucătorii e normal să fie frustrați mai ales că au jucat bine în repriza secundă.

E normal să fie frustrare, sunt persoane, au emoții. Rezultatele sunt o consecință a ceea ce se întâmplă pe teren, trebuie să construim de la lucrurile bune, de la prestația bună din a doua repriză. Și jucătorii sunt conștienți de ce au făcut, de la prima etapă până acum.

– Bogdan Lobonț

VIDEO. Cum a plecat Dan Șucu după Rapid - CSU Craiova 1-2

Citește și:

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului
RAPID - CSU CRAIOVA 1-2
„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului
Panduru, după ce a văzut imaginile cu Dan Șucu: „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă şi te faci de râs”
RAPID - CSU CRAIOVA 1-2
Panduru, după ce a văzut imaginile cu Dan Șucu: „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă şi te faci de râs”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
PeterChristian
PeterChristian  •  30 Aprilie 2024, 12:31

Reghe la Rapid ? Sumudica nu e bun pentru Sucu ca e bancos dar Reghe *** ar fi bun ? AMUZANT !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

JohnParpalache
JohnParpalache  •  30 Aprilie 2024, 12:24

S-o puna pe Anamaria„asistenta”jupânului din Pipera!Ii baga in cooperativa și le asigura locul...4-dupa Farul și CSU!

babinu
babinu  •  30 Aprilie 2024, 12:07

Daca vine Reghe le face Becali echipa diavolilor vishini :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close