FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

liveBLOG AICI // FOTO+VIDEO Ultimele informații de pe stadioane! Viitorul se pregătește de sărbătoare, fanii FCSB-ului stau la coadă la casa de bilete

Foto: Ionuț Coman/Gazeta Sporturilor +15   FOTO
Foto: Ionuț Coman/Gazeta Sporturilor

Articol de , , , - Publicat sambata, 13 mai 2017 17:39

Șumudică a fost chemat la salut de galeria dinamovistă, iar apoi fanii l-au îndemnat să scandeze împotriva celor de la FCSB. Actualul tehnician al Astrei s-a rezumatî însă la a aplauda.

  • Reprezentanții Viitorului au început pregătirile de petrecere înainte de meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1. În cazul unei victorii, echipa antrenată de Gheorghe Hagi ar putea cuceri primul titlu de campioană.
  • În București, fanii celor de la FCSB încă mai stau la coadă pentru a-și procura bilete la meciul cu CS U Craiova.
update dinamo - astra
update Dinamo - astra

Dinamoviștii au salutat galeria în momentul în care au ieșit la încălzire. Pe gazon a venit și marele absent al serii, Sergiu Hanca.

update Viitorul - cfr

La stadion a ajuns și Gică Popescu.

 

La Ovidiu, pregătirile pentru o eventuală celebrare a titlului sunt în toi. În fața tribunei oficiale a fost montată o scenă, iar înaintea meciului a fost testat noul sistem de sonorizare. Deși a plouat torențial pentru aproximativ o jumătate de oră, terenul arată impecabil.

În afara stadionului, sunt la vânzare obiecte promoționale: tricouri și eșarfe cu mesajul "Viitorul suntem noi, Împreună cu voi". La finalul meciului cu CFR, sponsorii echipei oferă băuturi gratuite suporterilor, iar jucătorii, staff-ul și familiile acestora vor petrece la un local din Constanța.

La București, fanii steliști au făcut cozi la casele de bilete de la Arena Națională. "Înarmați" cu steagurile roș-albastre, aceștia au început să se strângă deja la stadion, cu aproximativ două ore și jumătate înainte de startul partidei.

Save

Save

Save

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
gigelos
gigelos  •  13 Mai 2017, 20:01

Nu l-am văzut niciodată pe Gica sa roage sa înceteze asta cu Căpitan la Barca . Nu cred ca a avut mai mult de 50 meciuri la Barca , putina modestie nu strica chiar da bine

gigelos
gigelos  •  13 Mai 2017, 19:57

Comportament de națiune amărâtă. Căpitan la Barcelona....cate meciuri a fost căpitan? 10 ani ? A fost o conjunctura, nu se înțelegeau brazilienii cu spaniolii , Robson l-a pus pe Gica . O perioada scurta . Parca facem reclama lăutarilor. Canta Vasilica marele scripcar care a cantat și la televizor, la Star TV

khal_37
khal_37  •  13 Mai 2017, 19:31

Exact tolomacule, sunt peste 30000 de olteni cu steaguri roş-albastre sa sustina clonele csu si csa fcs....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează