FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO Liviu Ciobotariu are un mesaj sincer pentru galeria de la Sepsi: „Nu înțeleg nimic, dar, din respect pentru ei, merg”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi
Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi

Articol de , - Publicat marti, 01 august 2023 14:34 / Actualizat marti, 01 august 2023 16:18

Sepsi a trecut de Dinamo la scor de neprezentare în duelul de pe Arcul de Triumf. La final toată echipa  a sărbătorit alături de micuța galerie prezentă.

Instalat de puțin timp la Sepsi, Liviu Ciobotariu a explicat la conferința de presă că nu înțelege nimic din cântecele galeriei, doar că, în semn de respect, merge împreună cu jucătorii în fața fanilor, când sunt chemați.

Budescu, OUT de la Petrolul: contractul va fi reziliat azi!
Petrolul
Budescu, OUT de la Petrolul: contractul va fi reziliat azi!

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Am înțeles că se cântă un imn al secuilor”

„Este un ritual să mergem la galerie după fiecare final de meci. Eu nu înțeleg nimic, dar, din respect pentru cei care vin la stadion, merg.  Am înțeles că se cântă un imn al secuilor.  Limba maghiară e foarte grea. Arabă am învățat, dar limba maghiară nu cred că am să reușesc”, a spus Liviu Ciobotariu.

 Liviu Ciobotariu: „Am rămas restanți cu Dinamo”

Chiar dacă a luat cele 3 puncte din confruntarea cu Dinamo, Liviu Ciobotariu nu a fost mulțumit pe deplin de jocul elevilor săi.

„Data viitoare va trebui să încercăm să punem mai multe probleme pe faza de atac. Am rămas restanți. Avem mult de muncă. E clar, s-a văzut că n-am mai avut omogenitate când am schimbat 5 jucători față de ultimul meci. Ne-am pierdut un pic busola. Dar jucătorii cu mai puține minute trebuie să demonstreze că merită să fie aici”, a spus antrenorul celor de la Sepsi.

Citește și alte știri:

Alexandru Cicâldău e la Konya! Prima declarație făcută ca jucător al alb-verzilor

Becali, dispus să vândă doi fotbaliști importanți cu 4 milioane de euro: „Dau tot!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
Tikuletz
Tikuletz  •  02 August 2023, 10:07
Postat de eugenrc pe 01 August 2023, 18:46

Ciubotariu-le , daca taceai intelept ramaneai!

Ca roman 100% copilarit si trait in Carei, Oradea, Cluj, Sfantu Gheorghe, limba maghiara mi-e a doua limba vorbita. Mi se intampla, intr-un oras in care 85% sunt maghiari, sa mai vorbesc ungureste si cu romani, daca se descurca la fel sau mai bine ca mine in limba locala. Dar mi-e imposibil sa invat limba araba desi am prieteni sirieni cu care am si locuit acum cativa zeci de ani. Il inteleg pe Ciobotariu, o limba fara conexiuni intr-una pe care o stii deja e extrem de greu de invatat. N-a zis Ciobotariu nimic de care sa-i fie rusine.

eugenrc
eugenrc  •  01 August 2023, 18:46

Ciubotariu-le , daca taceai intelept ramaneai!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează