FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Marcel Popescu, ca Mititelu! Conflict cu fanii Craiovei: "Intoxicări de doi lei"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 12:40

Marcel Popescu, președintele Craiovei, a reacționat vehement la adresa ultrașilor din facțiunea Sezione, cei care au emis zilele trecute un comunicat prin care cereau ca finala Cupei României să nu se joace la Craiova.

"Hai să fim serioşi. Cine semnează acel comunicat? Suporterii? Este o intoxicare de doi lei! Acel comunicat a fost dat ca să fie şi el dat.

Din ce am înțeles, cei de la Federație vor decide luni, într-un Comitet Executiv, stadionul pe care o să se joace finala. Ce dacă se va disputa finala la Craiova? Cum se simt formaţiile din province care vin şi joacă finala la Bucureşti cu o echipă din Bucureşti? Că se va decide să se joace la Ploieşti, Bucureşti sau Craiova, noi trebuie să acceptăm decizia organizatorilor.

Nu văd rostul să ne luăm aşa după comunicatele semnate de suporteri. Craiova este foarte aproape de câştigarea unui trofeu după foarte mulţi ani, iar lucrul ăsta trebuie să ne facă pe toţi să ne mobilizăm. Sunt convins că în Bănie o să fie mare sărbătoare dacă vom câștiga noi Cupa României", a declarat Marcel Popescu la Pro X.

31516878 1540181509412551 970762351522239449 n
Fanii din gruparea Sezione

CONTEXT: Fanii olteni din gruparea Sezione au emis pe 30 aprilie un comunicat prin care cer ca finala Cupei României să nu se joace la Craiova. Aceștia susțin că nu ar fi corect față de a doua finalistă: "Nu considerăm că este corect faţă de celelalte echipe ca, abia acum, când suntem deja cu un picior in finală, să se stabilească jucarea finalei pe stadionul nostru. În concluzie, cerem clubului Universitatea şi Primăriei să refuze o eventuală propunere de disputare a finalei din acest sezon la Craiova şi să propună, în schimb, Federaţiei organizarea finalei din 2019 pe Stadionul «Ion Oblemenco». Dacă nu pentru că aşa este corect, măcar pentru că o astfel de decizie neinspirată ar aduce prejudicii de imagine clubului nostru. În caz contrar, luăm în calcul toate variantele de protest". 

U Craiova e cu un pas în finală, după 5-1 în tur cu Botoșani. În cea de-a doua semifinală, AFC Hermannstadt s-a impus cu 1-0 în meciul cu Gaz Metan.

POPESCU, ca Mititelu

Ultrașii din Sezione bifează astfel un prim conflict cu șefii echipei înființate în 2013. Marcel Popescu are o atitudine sfidătoare la adresa ultrașilor, la fel cum proceda și Adrian Mititelu, pe când Sezione nu întorsese armele și făcea parte din galeria Universității dezafiliate. 

În trecut, când fanii îl contestau pe Mititelu, acesta replica dur, cu expresii precum "Suporterii sunt plătiți" și "Intoxicări de doi lei". Astfel, multe dintre facțiunile Peluzei Sud '97 Craiova au întors spatele fostei echipe din Liga 1, acum lider în Liga a 4-a, și au migrat spre noua grupare din Bănie tocmai din cauză că au asociat vechea echipă cu Mititelu. 

Ar fi corect ca finala Cupei să se joace la Craiova, cum ar vrea Marcel Popescu?

DA
NU, fanii olteni au dreptate

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (20)
echilibrat
echilibrat  •  03 Mai 2018, 20:51

Minciuna mare in acest articol. Fosta echipa a lui Mititelu a disparut - e in faliment. Familia Mititelu a fondat o noua echipa anul trecut - CIS nou, nume nou, CUI nou, stema noua - opentru ca vechea stema a fost anulata in justitie. De ce GSP minte scriind ca echipa de liga 4 a familiei e fost echipa de liga 1 ?

lionforever
lionforever  •  03 Mai 2018, 19:13

Pute site-ul asta a pește stricat și intoxicat .

kaloogarele
kaloogarele  •  03 Mai 2018, 18:04

bunica-mea saraca avea o vorba ... "pusaram vitza si bem vinu'". asa si cu voi. stai sa ajungem in finala ... mai e pina acolo. apropo. fratzii balutza semneaza si ei komunicatu'? da' ce gheorghe?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează