FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV E convins că Becali greșește cu un jucător: „Poate ieși golgheter 3 ani la rând! Edi Iordănescu l-ar convoca, sunt sigur”

Andrea Compagno, în duel cu rapidiștii Săpunaru și Oaidă // foto: Imago Images
Andrea Compagno, în duel cu rapidiștii Săpunaru și Oaidă // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 12:19 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 12:27

Marcel Pușcaș (63 de ani), directorul executiv de la FCU Craiova, are încredere totală în Andrea Compagno (27), atacantul intrat în dizgrația lui Gigi Becali la FCSB.

Cumpărat în vara lui 2022 de la FCU Craiova, Andrea Compagno a avut un prim sezon excelent la FCSB, încununat cu 16 goluri în 32 de meciuri.

În această stagiune, atacantul italian nu se regăsește. El a înscris doar 4 goluri în 22 de apariții, cel mai recent în urmă cu 3 luni, iar la ultimele două partide nici măcar nu a făcut parte din lot, fiind afectat de o viroză.

Panduru nu mai are dubii: „Gata, ia campionatul! Nici măcar Gigi nu poate interveni”
LUPTA LA TITLU
Panduru nu mai are dubii: „Gata, ia campionatul! Nici măcar Gigi nu poate interveni”

Marcel Pușcaș, oficial la fosta echipă a lui Compagno, FCU Craiova, îl vede pe Andrea capabil să iasă golgheterul campionatului, cu condiția ca el să joace meci de meci integralist la FCSB.

Pare greu de crezut că un astfel de scenariu s-ar putea înfăptui, având în vedere că italianul a rezistat 90 de minute pe teren în doar 5 partide din acest sezon.

VIDEO. Marcel Pușcaș: „Compagno poate fi 2-3 ani la rând golgheterul României, doar să fie «uitat» pe teren”

„Ca orice fotbalist, Compagno are nevoie de continuitate și încredere. Încrederea este bună, dacă ți-o oferă antrenorul este binevenită. Trebuie să fii puternic, iar atunci când nu ți se mai oferă încredere, să reziști. El a rezistat.

Anul trecut, în septembrie-octombrie, m-a întrebat cineva despre Compagno. Am spus că poate fi 2-3 ani la rând golgheterul României, cu o singură condiție, să fie «uitat» pe teren. În primul an a fost uitat pe teren și a dat goluri, anul acesta nu.

E altceva când intri în minutul 60, când ești schimbat în minutul 45, când nu știi dacă joci meciul viitor sau pe ce poziție joci...”, a afirmat Pușcaș la GSP Live.

Marcel Pușcaș: „Compagno are calități foarte bune în careu. Edi Iordănescu l-ar convoca”

Ulterior, oficialul de la FCU Craiova a enumerat calitățile atacantului care l-a costat 1,5 milioane de euro pe Gigi Becali.

„Compagno este un jucător atipic. Într-adevăr, nu are o tehnică grozavă, dar este destul de inteligent încât să facă nu i se vadă defectele. Are calități foarte bune în careu, simțul porții, este oportun, bătăios, are moral bun de concurs, spirit colectiv foarte bun.

Este un băiat civizilat, chiar cult, lucruri care se văd și la interviuri și pe teren. Este un jucător care trebuie exploatat, de care poate profita orice echipă, inclusiv FCSB.

Dacă ar fi de naționalitate română, nu cred că Edi Iordănescu l-ar ignora pentru echipa națională”, a opinat Pușcaș.

De curând, Gigi Becali a susținut că l-ar vinde pe Compagno în schimbul a numai 500.000 de euro, o treime din cât a plătit pentru a-l aduce de la FCU Craiova.

VIDEO. Marcel Pușcaș: „Nu văd nicio problemă cu ce a făcut FCSB în cazul lui Luis Phelipe”

Mai multe știri despre FCSB:

A mers pe firul acuzației de blat de la FCSB - Hermannstadt și a făcut o dezvăluire șocantă: „Șeful securității UEFA a venit la noi...”
FCSB - HERMANNSTADT 3-0
A mers pe firul acuzației de blat de la FCSB - Hermannstadt și a făcut o dezvăluire șocantă: „Șeful securității UEFA a venit la noi...”
FCSB face economie » Câți bani salvează Becali dacă-și îndeplinește planul
FCSB
FCSB face economie » Câți bani salvează Becali dacă-și îndeplinește planul

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează