FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

Mario Camora nu s-a abținut! Discurs critic după înfrângerea cu Rapid: „Am fost total depășiți! E greu așa... În atac, când trebuia să dăm pasă, alegeam altă soluție”

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 23:23 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 23:34

Fundașul stânga Mario Camora (38 de ani) a avut un discurs dur după înfrângerea suferită de CFR Cluj cu Rapid, 1-3.

Căpitanul ardelenilor a criticat modul în care el și colegii săi s-au prezentat în repriza a doua, deși în prima parte au reușit să le țină piept adversarilor.

„Acolo s-a terminat partida” » Deac: „Am intrat foarte slab”
Rapid - CFR Cluj 3-1
„Acolo s-a terminat partida” » Deac: „Am intrat foarte slab”

Mario Camora, discurs dur după Rapid – CFR Cluj

„Prima repriză a fost una echilibrată, am avut ocazii. Ei au dat gol, noi am reușit să egalăm. A fost și ocazia lui Bîrligea, iar dacă făceam 2-1, altfel era meciul. 

În repriza a doua am fost total depășiți. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Rapid, au meritat victoria. Noi am pierdut mijlocul. Nu am câștigat mingea, am pierdut aproape toate duelurile unu contra unu. 

E greu așa...În atac, când trebuia să dam pasă, alegeam altă soluție. Erau câte trei adversari, dar noi voiam să-i driblăm pe toți...

E un semnal de alarmă! Nu trebuie să se mai repete! E bine că suntem la început și avem timp să remediem. Trebuie să analizăm și să vedem ce s-a întâmplat. Azi nu a mers nimic bine, nici în atac și nici în apărare. Nu am început bine nicio repriză. Dar dacă în prima parte am reușit să echilibrăm, în repriza a doua am fost dominați total”, a spus Mario Camora la PrimaSport.

VIDEO Rrahmani a făcut dubla în Rapid - CFR Cluj

Citește și: 

Rapid - CFR Cluj, comentat de Udrea, Geambașu și Răureanu: „Ce fel de campionat este acesta, pe care-l dă peste cap un vârf abia venit din minuscula liga kosovară?”

Imagini inedite în Giulești! Cristiano Bergodi a sărbătorit cu jucătorii și cu fanii golul de 3-1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  26 Septembrie 2023, 13:04
Postat de vivi.napoca1_ pe 26 Septembrie 2023, 00:05

Sant de acord cu tot ce spune Camora ,nu avem ( mai ales ) un mijloc bun ,Cvek face ce poate dar puțin, Deac începe sa apese vârsta, grecul f. Bun dar încă Barligea ( oricum limitat tehnic )nu se înțeleg prea bine ,ceilalți ,parca tot la început, acomodarea sau sa faci o nou echipa nu este ușor! Dar cu tot respectul pt. Camora ( știm ce a reprezentat pt CFR, acum este primul sa ridice mana ,măcar sa " Rărească " meciurile ,nu sa renunțe de tot !? Ma termina un fotbalist intr- un picior ( stângul)când pasează doar la Alibi spre poarta proprie și sa scape de " Ea " !? Da azi a fost o excepție pasa lui Camora ,care de fapt trebuie sa facă cel puțin 50 de accelerării pe parte stânga urmate de centrări și SUT la poarta ,( De când nu trage la poarta ) !? Deci pe scurt sant încă multe probleme de rezolvat ,dar Posibile și ave cu ce ; MORGAN, jucătorul din Ucraina etc .! Vine cupa trebuie vreo 2 - 3 sa - i mai vedem ca precis o sa găsim soluții!

Pisty va ajuta, nu va mai vaietati. Asta e solutia.

legio.sud
legio.sud  •  26 Septembrie 2023, 10:18

Clujenilor ați ajuns de râsul României , trecutul vă urmărește , sunteți cea mai coruptă echipă de după ‘90 , urmează fc fcsb Berceni .

legio.sud
legio.sud  •  26 Septembrie 2023, 10:15
Postat de snacks07 pe 26 Septembrie 2023, 09:01

Nea mandolină/violoncel ăsta de-i antrenor la Cluj este un eşec major, echipa n-are nicio idee de joc, în teren fac act de prezenţă, în curând o să curgă sms-urile de love-story către Dan Petrescu !

Greu frânarilor fără Istvan …

Vezi toate comentariile (12)
Comentează