FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Un fost campion al României i-a făcut portretul lui Dan Petrescu: „Diabolic din toate punctele de vedere!”

Marius Onofraș (41 de ani), team manager la Poli Iași și fost fotbalist la Unirea Urziceni, a descris modul de lucru al lui Dan Petrescu, tehnicianul campioanei CFR Cluj. // foto: Imago
Marius Onofraș (41 de ani), team manager la Poli Iași și fost fotbalist la Unirea Urziceni, a descris modul de lucru al lui Dan Petrescu, tehnicianul campioanei CFR Cluj. // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 20:22 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 23:47

Marius Onofraș (41 de ani), team manager la Poli Iași și fost fotbalist la Unirea Urziceni, a descris modul de lucru al lui Dan Petrescu, tehnicianul campioanei CFR Cluj.

Cei doi au lucrat împreună pe vremea când Petrescu era antrenor la Unirea Urziceni, 2006-2009, iar Onofraș a declarat că tehnicianul era la fel de dur în fața elevilor săi, disciplina fiind pe primul loc. 

Fostul atacant a rememorat perioada pe care a petrecut-o sub bagheta lui Petrescu și îl descrie pe acesta într-un singur cuvânt ca fiind „diabolic”.

Veste bună pentru Dan Petrescu: mijlocașul de națională revine rapid pe teren la CFR
CFR Cluj
Veste bună pentru Dan Petrescu: mijlocașul de națională revine rapid pe teren la CFR

Onofraș, despre Dan Petrescu: „Era diabolic”

Marius Onofraș a vorbit despre experiența pe care a avut-o cu Dan Petrescu, pe vremea când antrena Unirea Urziceni. Acesta, la fel ca în prezent, punea foarte mult accent pe detalii și pe disciplina din cadrul lotului.

Dan Petrescu era diabolic din toate punctele de vedere pentru că nu lăsa absolut nimic la voia întâmplării. Era atent la tine și când mergeai pe stradă, și cum țineai sticla de apă, la ce ghete îți luai în picioare. Era foarte atent la micile detalii. Nu puteai să-l păcălești cu absolut nimic. Disciplina era numărul 1, pentru că așa trebuia să fie.

În rest, și-a modelat echipa după chipul și asemănarea lui. Echipă muncitoare, capul plecat tot timpul. Niciodată nu-i plăcea să iasă prea mult în evidență, să vorbească prea mult de echipa lui, nimeni nu trebuia să știe ce se întâmplă. Eram numai noi și atât”, a declarat Marius Onofraș, la radiohit.ro.

Marius Onofraș a evoluat în perioada 2006-2010 la Unirea Urziceni și a devenit campion al României în sezonul 2008/2009 cu echipa ce era antrenată atunci chiar de Dan Petrescu.

VIDEO Ce spune Dan Petrescu despre revenirea lui Tătărușanu la națională: „N-as convoca un portar care nu joacă”

Citește mai multe știri

Viorel Moldovan, îngrijorat pentru Tavi Popescu și Petrila: „Îți dă unul un umăr și zbori peste panourile publicitare” + Ce sfat le dă fostul internațional

Gabriel Debeljuh, jucătorul momentului la liderul CFR Cluj » Cifre impresionante pentru atacantul croat

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (12)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  07 Aprilie 2022, 22:37

Un frustrat cu accese de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balotelli
balotelli  •  07 Aprilie 2022, 13:26

Definiția termenului "diabolic" în viziunea lui Onofraș: "a nu lăsa absolut nimic la voia întâmplării", " a pune foarte mult accent pe detalii și pe disciplină". Mariuse, ți-ai luat Dex-ul de la ruși sau ai rămas confuz după noaptea aia de pomină cu MM și Pink la Glasgow?

vasileroaita
vasileroaita  •  07 Aprilie 2022, 07:48
Postat de dodo001 pe 07 Aprilie 2022, 07:27

Bergodi a fost la CFR, a obținut un loc 3, în 2007. Pe vremea aceea nu știa nimeni de el. Ulterior a ajuns la alte echipe din România

In 2007, cand Becali a platit un milion celor de la Dinamo ca sa impiedice CFR sa joace in Liga Campionilor!! Si apoi se distra pe seama lor mieunand pe la televiziuni!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează