FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Îl avertizează pe Marius Șumudică: „Dacă te duci la Rapid, înseamnă că nu ai minte!”

Articol de , , - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 20:41 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 22:36

Înainte de FCSB - CS Universitatea Craiova, Dumitru Dragomir a analizat situația Rapidului, care a fost învinsă fără drept de apel de CFR Cluj, 1-4.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că se aștepta ca echipa lui Cristiano Bergodi să fie învinsă de clujeni și a avut un mesaj categoric pentru Marius Șumudică: să nu accepte să vină acum în Giulești.

VIDEO. Dumitru Dragomir a comentat o posibilă venire a lui Marius Șumudică la Rapid

„Șumudică să nu vină acum! Dacă se duce, înseamnă că nu are minte. Ce să caute acum, în vâltoarea asta? Dacă termină pe 2-3, e un fiasco. Acolo toată lumea vrea locul 1.

Eu mă așteaptam să piardă Rapid. Nu l-a 0-4, dar mă așteptam la înfrângere. De fiecare dată când o bate pe Steaua, după aia nu mai câștigă 3-4 meciuri. Rapidiștii își pun piedică”, a spus Dumitru Dragomir la sosirea la Arena Națională.

Dan Șucu a anunțat soarta lui Cristiano Bergodi

Dan Șucu a ieșit din ședința de azi și a anunțat decizia conducerii: Cristiano Bergodi rămâne pentru moment, vinovați pentru seria neagră de rezultate fiind jucătorii!

„Deocamdată nu pot să dau vina doar pe Cristiano Bergodi. Mi se pare că unii jucători se simt prea confortabil cu situația pe care o au la echipă, sunt prea relaxați, prea deconectați. O să discute președintele cu ei și sper să înțeleagă că nu e acceptabil așa ceva la Rapid. Cel mai probabil o să treacă pe banca de rezerve cu această atitudine.

Eu n-am pretenția că mă pricep la fotbal și chiar nu pot să înțeleg ce se întâmplă. Dar în acest moment nu luăm în calcul schimbarea antrenorului, pentru că nu mi se pare că acolo ar fi problema, ci la jucători”, a transmis Șucu pentru GSP.ro.

Citește mai multe știri din Superligă

Cristi Borcea îi răspunde dur patronului din Superligă: „Ciocul mic!”
DINAMO
Cristi Borcea îi răspunde dur patronului din Superligă: „Ciocul mic!”
Laszlo Balint a fost prezentat oficial la clubul din Superligă: „Înțelegerea se întinde până la finalul sezonului 2024/2025”
NUMIRE
Laszlo Balint a fost prezentat oficial la clubul din Superligă: „Înțelegerea se întinde până la finalul sezonului 2024/2025”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
zorrozabal
zorrozabal  •  08 Aprilie 2024, 08:46

Bah nea Mitica nu toți au„minte”ca tine și ca Becali!Șumi o fi el șmecher, da când e vorba de Rapid...se schimba socoteala!

mereugigist
mereugigist  •  07 Aprilie 2024, 22:14
Postat de BindenDanDat pe 07 Aprilie 2024, 21:35

Nea Sucu sa facă un team-building, ceva ergonomic, organizat de Doamna, chiar ea.

Și Vaideparty coordonator.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  07 Aprilie 2024, 21:35

Nea Sucu sa facă un team-building, ceva ergonomic, organizat de Doamna, chiar ea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează