FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Massimo Maccarone, coșmarul Stelei din 2006, a donat bani pentru salvarea lui Dinamo! Mesajul italianului: „Toată lumea mă știe în România”

Massimo Maccarone. Sursă foto: Facebook PCH +8   FOTO
Massimo Maccarone. Sursă foto: Facebook PCH

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2020 07:02 / Actualizat duminica, 27 decembrie 2020 08:51

Massimo Maccarone (41 de ani), fostul atacant al lui Middlesbrough, cel care a înscris golul care a scos-o pe Steaua din finala Cupei UEFA din 2006, e ultimul nume important care devine membru socios al proiectului „Doar Dinamo București”.

Maccarone a ales să doneze 48 de euro pentru Dinamo, devenind „acționar” al proiectului. Fanii au răspuns cu promptitudine gestului făcut de „Big Mac”. Anunțul a fost făcut sâmbătă seara, prin intermediul paginii de Facebook a PCH: „Grazie di cuore, Massimo, per le tue belissime parole! (n.r - Mulțumim din inimă, Massimo, pentru cuvintele tale frumoase.)

Românii și câinii nu te vor uita niciodată. Te așteptăm să sărbătorim salvarea lui Dinamo și s-o facem așa cum știm cel mai bine: «câinește»!”, au scris cei din PCH. 

Massimo Maccarone: „Sunt sigur că Dinamo se va salva”

„Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă. Știu de implicarea voastră pentru a salva acest club istoric. Știu că treceți printr-un moment greu. Am ales să mă alătur proiectului vostru și sunt sigur că Dinamo se va salva cu asemenea suporteri.

Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006. Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit. Cum credeți că mă simt când unii italieni caută pe google să vadă cine e Maccarone, iar în România mă știe toată lumea...
Abia aștept să ne vedem la București!

Acum câțiva ani am văzut coregrafia pe care ați făcut-o pentru vechii noștri prieteni. Sunt mândru să port un tricou cu imaginea acelui moment și să fac parte dintr-un proiect gândit de aceiași băieți inventivi!” - Massimo Maccarone, potrivit PCH

Maccarone, coșmar pentru Steaua

Massimo Maccarone a îngenuncheat-o pe FCSB (pe atunci Steaua) în semifinalele Cupei UEFA din 2006. Atunci, FCSB a fost la un pas de calificarea în finala competiției, însă golul lui Maccarone din minutul 89 le-a spulberat visele steliștilor, care au fost învinși cu 4-2 după ce câștigaseră meciul tur, scor 1-0.

Massimo Maccarone, idol pentru PCH 

Maccarone este unul dintre invitații speciali ai fanilor lui Dinamo la filmul „Prima oară-i gratis”, care va avea premiera în august 2021. La premiera filmului care va reda farsa colosală reușită de fanii din DDB la meciul FCSB - Manchester City (0-5) de acum 4 ani, dinamoviștii din DDB speră să aducă cât mai multe nume importante.

Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
Fanii lui Dinamo s-au strâns lângă stadion, înaintea meciului cu Viitorul. foto: Vlad Nedelea (GSP)
+4 FOTO

VIDEO. Radu Birlică: „Pablo Cortacero trebuie să predea acțiunile fanilor dacă nu-și onorează nici acum promisiunea!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Alți 3 jucători ar putea pleca de la Dinamo! Pe cine se teme antrenorul că nu mai găsește la reunire

Dinamo, la capăt de drum? Verdict sumbru al fostului antrenor, în a doua zi de Crăciun: „O mare minciună! Nu văd viitorul”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (40)
klucian2222
klucian2222  •  27 Decembrie 2020, 10:16

Pe acelasi principiu ,al dedebistilor , toti ceilalti suporteri ai echipelor de fotbal din Romania ar trebui sa faca cheta sau poate un program FARA DINAMO BUCURESTI, sa doneze o suma simbolica ,oricum se aduna de 10 ori mai mult ca la dedebe, si sa facem o statuie lui CORTACERO. Omul asta chiar a facut un bine ,merita. Deci, ce stadion ,ce fotbal , ce coregrafie, statuie lui PABLO noi vrem

ares321
ares321  •  27 Decembrie 2020, 09:54

Si istoria clonei fcsb incepe in anul 2003 deci e logic ca in 2006 nu era Steaua.

standart
standart  •  27 Decembrie 2020, 09:42

E uite de-aia mă voi îmbăta de bucurie când mizeria de club al miliției va falimenta! M-am săturat de ura asta dezumanizantă a unor "suporteri" care au o singură bucurie: să moara capra vecinului. Pur și simplu mi-e scârbă!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează