FOTBAL  »  Superliga  »  METALOGLOBUS - FCSB 0-2

METALOGLOBUS - FCSB 0-2 // Cristi Manea, declarații războinice la adresa CFR-ului: „Eu merg cu oamenii care au încredere în mine. Putem lua Cupa și campionatul”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 00:07

Cristi Manea, 21 de ani, a debutat pentru FCSB în partida cu Metaloglobus, scor 2-0. Fundașul dreapta a fost integralist și a avut o evoluție extrem de sigură. 

La finalul partidei, Manea, campion cu CFR Cluj în ultimele două sezoane, a făcut o serie de declarații tăioase la adresa echipei lui Dan Petrescu. 

„Sunt bucuros că sunt 100% și voi da totul. Sunt fericit că am avut ocazia să debutez alături de noii colegi. Oamenii de aici m-au dorit, iar eu merg alături de oamenii care mă doresc! Am avut și alte oferte din străinătate, dar de la echipe care voiau să mă dea în ligile inferioare, iar eu nu vreau să joc acolo, fiindcă nu consider că sunt jucător de ligi inferioare. 

Putem lua și campionatul și Cupa, eu asta știu că-și propune FCSB în fiecare an. Avem un lot valoros și vom lua fiecare meci în parte, ne dorim să câștigăm mereu. Avem un program mai ușor decât CFR Cluj, sperăm să profităm de asta. Am fost mai buni decât ei în meciul direct, trebuia să câștigăm (n.a - meciul direct s-a încheiat 0-0)”, a declarat Cristi Manea, la interviurile acordate la zona mixtă. 

Citește AICI cronica partidei Metaloglobus - FCSB 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
777ghedeon
777ghedeon  •  27 Septembrie 2019, 12:41

Puteti sa o luati pe bunica sa o duceti la Mănăstire. Cristi Manea tu te auzi ce vorbesti? Daca o sa prindeti playoff sa sarutati toate lemnele lui Becali.

mushu23
mushu23  •  27 Septembrie 2019, 12:23

ziaristi de cancan si scandaluri. Declaratia lui Manea nu are nimic razboinic sau nu contine nicio intepatura la adresa CFRului. este un interviu de foarte mult bun simt, cum nu am mai vazut de mult prin fotbalul romanesc. Dar daca voi cautati doar scandaluri.... mintea voastra ingusta nu intelege interviurile de bun simt.

10153197333999590
Chris Montora  •  27 Septembrie 2019, 11:12

Nu e nimic razboinic si nici la adresa CFR Cluj in ce a zis. Celelalte oferte pe care le avea implicau imprumut mai departe asa ca a ales probabil singura care implica ss joace la prima echipa. CFR Cluj nu l-a mai vrut ca nu mai era U21, eu zic ca a avut noroc ca la FCSB aveau nevoie de pozitia aia si va fi clar titular.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează