FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CHINDIA

EXCLUSIV Probleme pentru Chindia înainte de meciul cu Gaz Metan: Mihai Costea are COVID-19 » Ce alt jucător de bază lipsește

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2021 12:46 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 13:36

Chindia Târgoviște joacă azi, de la 18:00, pe terenul celor de la Gaz Metan, dar antrenorul Emil Săndoi are două absențe importante.

  • Gaz Metan – Chindia va fi liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look Sport+ și Digi Sport 1.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, confirmate de surse din cadrul clubului, Mihai Costea (32 de ani) nu va juca azi, fiind depistat pozitiv cu noul coronavirus. 

Jucătorii și staff-ul Chindiei s-au testat vineri, cu o zi înainte de plecarea spre Mediaș, pentru COVID-19, iar Costea a fost singurul depistat pozitiv. Astfel, fotbalistul care abia reușise să se impună în primul „11” al lui Săndoi, va rata următoarele partide.

145 de minutea bifat Costea în ultimele trei partidei: 71 cu Hermannstadt, 14 cu CFR Cluj și 60 cu FC Botoșani

Chindia nu-l are nici pe Cristi Neguț

Pe lângă Costea, folosit ca mijlocaș dreapta, Chindia nu se va putea baza nici pe Cristian Neguț, care evolua ca mijlocaș stânga. Jucătorul de 25 de ani, care a bifat 19 partide până acum, era suspect de COVID-19, dar testul de vineri a arătat că este negativ..

Totuși, fotbalistul nu a făcut deplasarea la Mediaș din cauza unor probleme la genunchi, accidentându-se în meciul cu CFR Cluj, în care a jucat 76 de minute.

VIDEO Răzvan Burleanu: „Ne dorim ca la meciul cu Germania să avem fani în tribună, până la 30% din capacitate"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Constantin Budescu poate ajunge mâine la FCSB » Ce lovitură pregătește Gigi Becali în ultima zi de mercato

Universitatea Craiova, la un pas de încă un transfer tare! Oltenii au acord cu jucătorul, dar mai este de făcut doar un pas: „Mai avem timp”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează