FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - RAPID 0-1

Critici dure după eșecul cu Rapid: „O prestație rușinoasă! Publicul piteștean nu merită așa ceva!”

FC Argeș a organizat un concurs pentru fani la pauza meciului cu Rapid / FOTO: Captură @Telekom Sport
FC Argeș a organizat un concurs pentru fani la pauza meciului cu Rapid / FOTO: Captură @Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 00:30 / Actualizat duminica, 08 august 2021 08:24

FC Argeș a fost învinsă pe teren propriu de Rapid, scor 0-1, iar Mihai Ianovschi, unul dintre antrenorii formației, nu s-a ferit de cuvinte. 

FC Argeș nu avut nicio șansă în fața Rapidului. Nici șocul încercat la pauză, cu 4 schimbări, nu a dat roade. Mihai Ianovschi și-a prezentat scuzele în fața publicului piteștean și cere o schimbare de atitudine din partea elevilor săi. 

Mihai Ianovschi, resemnat după FC Argeș - Rapid

„După un asemenea joc, e greu să tragi concluzii. E cel mai slab joc de când sunt aici, din decembrie. E o prestație rușinoasă pentru toată lumea. Publicul piteștean a văzut fotbaliști grei și nu are voie să vadă asemenea evoluții. Trebuie să le cerem scuze pentru prestația jenantă pe care am avut-o”, a spus Mihai Ianovschi, la Telekom Sport. 

Am încercat să aducem ceva nou cu schimbările făcute, dar n-am reușit. Cei de la Rapid au marcat, au făcut un joc de așteptare, iar scorul putea avea proporții. Noi nici măcar n-am reușit să ne apropiem de poartă
- Mihai Ianovschi, antrenor FC Argeș

Start istoric de sezon pentru Rapid

Rapid este neînvinsă în primele 4 etape, acumulează 10 puncte și ocupă locul secund. Giuleștenii egalează o performanță importantă.

Precedentul sezon în care au avut 10 puncte în acest punct a fost 2007/2008. Echipa era pregătită de Cristiano Bergodi și termina pe locul 3, după CFR Cluj și FCSB.

VIDEO Fanii Rapidului au mers la mormântul lui Nicolae Dobrin! Moment emoționant cu soția legendarului fotbalist

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Cuvântul asupra căruia a insistat Adrian Mutu, după victoria cu Clinceni: „Asta contează”

Ilie Poenaru și-a distrus 2 jucători, imediat după înfrângerea cu FCU Craiova: „S-a terminat cu fotbalul din gleznă! Dacă ești fotbalist, o rezolvi”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  08 August 2021, 09:29

ianovschi si prepe, voi dati vina pe jucatori, jucatorii dau vina de voi... Pe cine sa crezi? Cand 9 din 10 suturi se duc (mult) peste poarta, eu cred ca voi nu faceti antrenamente.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează