FOTBAL  »  Superliga  »  REMARCĂ

„Sunt imagini în direct?” » Mihai Stoica și-a taxat adversara din Superligă: „Prea puțină lume”

Mihai Stoica / foto: Arhivă GSP
Mihai Stoica / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 19:35 / Actualizat luni, 21 august 2023 20:17

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a rămas surprins la startul meciului Sepsi - Hermannstadt din cauza asistenței reduse de pe stadionul din Sfântu Gheorghe. MM și-a exprimat nedumerirea în direct, în momentul în care a observat că tribunele nu se umpluseră nici măcar în proporție de 50%.

Fanii covăsnenilor, care au umplut până la refuz cocheta arenă din Covasna la meciurile din Conference League, nu s-au înghesuit să-și încurajeze favoriții la partida cu Hermannstadt din campionat.

Cu câteva minute înainte de startul partidei, pe stadion erau doar câteva sute de persoane, asistența oficială anunțată de club în repriza a doua fiind de doar 3.600 de spectatori, în condițiile în care capacitatea totală e de 8.400 de locuri. 

Gigi Becali îl pune la punct pe MM Stoica: „A visat el! Eu nu am spus așa”
FCSB
Gigi Becali îl pune la punct pe MM Stoica: „A visat el! Eu nu am spus așa”

Mihai Stoica, după ce a văzut imaginile de la Sepsi - Hermannstadt: „Prea puțină lume”

Oficialul vicecampioanei din Superligă a glumit pe seama situației: „Sunt imagini în direct? E prea puțină lume. Mă gândeam că va fi arhiplin stadionul. E 18:30 ceasul... 

Chiar mi s-a părut o performanță importantă să o scoți pe Aktobe în deplasare... Văd că acolo e la fel ca politica lui Liviu Ciobotariu: «Nu băgăm titularii, nu vin nici spectatorii»”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

„Sunt imagini în direct?” »  Mihai Stoica și-a taxat adversara din Superligă: „Prea puțină lume”
Imagine de la startul partidei Sepsi OSK - Hermannstadt, surprinsă de fotoreporterul Bogdan Bălaș

Presa din Ungaria: „Meci cu meci, Sepsi face istorie!”

Jurnaliștii de la Nemzeti Sport au lăudat metamorfoza lui Sepsi din ultimii ani, care e la un pas de grupele Conference League.

Meci cu meci, Sepsi OSK continuă să scrie istorie! A câștigat în deplasare împotriva lui Aktobe, din Kazahstan, după remiza de pe teren propriu, 1-1.

Astfel, e la doar un meci distanță de faza grupelor Conference League. În play-off, adversari vor fi norvegienii de la Bodo/Glimt, care i-au învins pe armenii de la Pyunik. Primul meci se va juca joi, la Sf. Gheorghe”, scrie sursa citată.

VIDEO Clipește și îl vei rata! „Lampard” Ovidiu Popescu a lovit fulgerător în FCSB - Poli Iași

Citește și alte știri de actualitate:

Mihai Stoica nu a mai rezistat! Izbucnire în studio: „Poate mă enervez! Pe Hagi de ce nu-l trage nimeni la răspundere?”

„Serios? Mie mi s-a părut extraordinar!” » Mihai Stoica a dat verdictul în privința celor trei fotbaliști contestați la foc automat

„Părea locomotiva echipei” » Mihai Stoica, reacție în direct despre ultima mișcare de la FCSB + dezvăluiri din interior: „Chiar mai devreme ne-a trimis un mesaj”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
parpalache
parpalache  •  22 August 2023, 10:43

Normal ca a fost puțina lume intr-o zi lucratoare și la ora 18!Nu se compara cu echipa cuviosului mafiot careia i se face o reclama nerușinata zi de zi, minut cu minut și care are meciurile programate numai duminica seara!

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  22 August 2023, 09:43

Așa e m&m când adversarii nu au duetul barsan-kovacs la butoane. Oamenii mai și lucrează în țara asta. Bombardierii gigisti in șlapi vin la meci că freacă mentă toată ziua. La ei spartul semințelor pe bancă este job-ul lor.

Rean
Rean  •  21 August 2023, 22:02

Nene Stoica mereu pe faza.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează