FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica anunță o surpriză la FCSB » Cine va ocupa locul U21 la meciul cu FCU Craiova: „Arată mai bine ca seniorii!”

Mihai Stoica crede că David Miculescu (22 de ani) ar putea deveni golgeterul FCSB-ului dacă ar avea mai multe minute la dispoziție
Mihai Stoica crede că David Miculescu (22 de ani) ar putea deveni golgeterul FCSB-ului dacă ar avea mai multe minute la dispoziție

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 21:29 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 01:28

Mihai Stoica crede că David Miculescu (22 de ani) ar putea deveni golgeterul FCSB-ului dacă ar avea mai multe minute la dispoziție. Oficialul liderului spune că Mihai Toma (16 ani) ar putea fi soluția pentru regula U21 la meciul următor, cu FCU Craiova. 

Cu Alexandru Pantea și Octavian Popescu suspendați, Mihai Stoica a vorbit despre soluțiile de jucători U21 pe care FCSB le are pentru meciul cu FCU Craiova

Andrea Compagno și-a făcut planurile pentru viitor: „La FCSB am atins maximum!”
FCSB
Andrea Compagno și-a făcut planurile pentru viitor: „La FCSB am atins maximum!”

Mihai Stoica: „Dacă aș fi decis eu, Miculescu juca titular”

„Radaslavescu, Dan Spătaru și Mihai Toma. Dintre cei 3 se va alege titularul. Nu e o chestie clară, dar unul dintre ei va juca. Noi trebuie să câștigăm meciul. Favorit va fi cine se va antrena cel mai bine săptămâna asta.

Radaslavescu a venit pe foarte mulți bani. În primul rând, pentru regula U21 îi avem pe Pantea și Tavi. Radaslavescu e în concurență cu Coman, cu Băluță, cu Miculescu. Chiar e bătaie mare acolo. Aia e problema!

Dacă aș fi decis eu, Miculescu juca titular meci de meci. Și ar fi fost golgeterul echipei! Eu am altă părere despre el, îl văd jucător cu certe perspective. Dacă joacă 20 de minute o dată la 3 meciuri”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Toma, favoritul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a revenit asupra subiectului inițial, regula U21, și a declarat că Mihai Toma a arătat cel mai bine la antrenamentele din ultima perioadă. 

Ca să primești minute trebuie să fii în lot. La ora asta, cel mai bine din jucătorii ofensivi, cel mai bine arată Mihai Vlad Toma. El arată cel mai bine dintre toți, inclusiv unii seniori! La Galați a intrat, dar nu a putut nimeni să tragă concluzii a jucat doar 20 de minute
- Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Mihai Stoica anunță o surpriză la FCSB » Cine va ocupa locul U21 la meciul cu FCU Craiova: „Arată mai bine ca seniorii!”

Mihai Toma (16 ani, foto sus) e un puști talentat de la academia FCSB, „decar” și căpitan la România U17. A debutat la prima echipă în remiza 1-1 cu Oțelul, din Cupa României Betano. 

VIDEO. „Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori!” » Alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”

Citește și alte știri din Superliga: 

„Atunci ar trebui să desființeze Școala de Antrenori” » Mihai Pintilii acuză o alianță masivă anti-FCSB: „Cum să câștige nea Gigi, antrenorul? Să ne dea peste nas!?”

Poli Iași nu se mulțumește doar cu un egal cu CFR Cluj: „Trebuie să fim luați în seamă de oricine”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (10)
observator_federal
observator_federal  •  10 Noiembrie 2023, 09:21

Păi și Memeu' o să-ți răspundă că are diploma DECÂT la fără frecvență...

Str82HeIL
Str82HeIL  •  10 Noiembrie 2023, 08:55

Bai eu zic sa il trimita Gigi pe *** Luțu in Ucraina si sa vina inapoi cu un certificat prin care sa demonstreze ca are 17 ani si sa il joace pe Luțu. Oricum e omul bun la toate si chestia cu Ucraina merge la sc fc fcsb sa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  10 Noiembrie 2023, 06:03
Postat de ccc23 pe 09 Noiembrie 2023, 23:05

te pricepi si tu la fotbal ..*** …cum ma pricep eu la studierea gandacului de balegar

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează