FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ce a remarcat MM Stoica la Dan Petrescu: „Dacă persiști în prostie ești terminat! Înnebunesc când îi văd pe ăștia cu principii”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 11:32 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 11:58

Mihai Stoica, team managerul de la FCSB, a vorbit despre Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, liderul din Liga 1.

Cei doi au lucrat împreună la Unirea Urziceni, câștigând titlul în Liga 1, iar MM Stoica a explicat acum care consideră că e cea mai importantă calitate a tehnicianului.

Dan Petrescu, uluit de un titular de la CFR Cluj: „A fost șocat, nu credea că e posibil!”
CFR Cluj
Dan Petrescu, uluit de un titular de la CFR Cluj: „A fost șocat, nu credea că e posibil!”

Mihai Stoica îl laudă pe Dan Petrescu

„Asta e fantastic la Petrescu, are o sinceritate dezarmantă. La un antrenor, consecvența te poate omorî la un moment dat. Cea mai mare calitate a unui om, mai ales în fotbal, e să recunoști că ai greșit. Dacă persiști în prostie ești terminat. La Petrescu nu există așa ceva.

Are o istețime extraordinară, recunoaște când greșește. Uite, cazul Debeljuh. L-a trimis la echipa a doua, a văzut că-i trebuie, l-a readus și acum e golgeterul echipei. Dacă Petrescu era un încăpățânat și un om care avea principii, atunci îl lăsa la echipa a doua și poate nu mai avea 7 puncte distanță de noi. Înnebunesc când îi văd pe ăștia cu principii”, a spus MM Stoica la TV Telekom Sport.

Gabriel Debeljuh (25 de ani) a înscris un total de 14 goluri în acest sezon, în 41 de meciuri. Cele mai multe, 9, au venit în Liga 1. Restul, în Conference League (două), calificările Champions League (două) și calificările Europa League, unul.

Conflict Dan Petrescu - Gabriel Debeljuh

În octombrie, atacantul adus de la Hermannstadt a avut un conflict cu Dan Petrescu, în urma căruia a fost trimis de „Bursuc” la echipa a doua. Primul instinct al fotbalistului a fost să ceară rezilierea contractului, dar apele s-au calmat între timp, iar Debeljuh a fost reprimit la prima echipă.

Debeljuh ar fi refuzat să se antreneze la un moment dat, a explicat că avea probleme medicale. Petrescu a cerut o analiză RMN și le-a transmis unor persoane din club să îl și programeze pe croat la test. A doua zi, Gabriel a apărut pe teren gata de antrenament. „Tu nu erai accidentat?", a întrebat Dan. „Ba da, dar acum sunt bine", a răspuns jucătorul. Petrescu l-a scos din antrenament și i-a interzis să mai participe în programul primei echipe fiindcă îi încălcase indicația de a face un examen medical.

Ulterior, în noiembrie, a revenit la prima echipă.

Debeljuh a sărit să bată un membru al staff-ului!

Croatul a marcat trei goluri în meciul cu Dinamo, după care a sărit să-l bată pe un masor care-l certase pe bancă în timpul primei reprize. 

Debeljuh a început partida ca rezervă. Pe parcursul primei reprize, un masor a remarcat că atacantul croat râdea pe bancă. Erau momente în care clujenii sufereau pe teren, ei abia au egalat cu puțin timp înaintea pauzei.  Masorul Viorel Boncoi l-a certat pe Debeljuh: „Ce e de râs?”. Croatul nu a ripostat atunci, dar a ținut minte acel moment. El a fost trimis pe teren de la începutul reprizei secunde și a fost eroul CFR-ului, avea să înscrie trei goluri.

După meci, a reacționat față de masorul Boncoi, l-a înjurat și a sărit să-l lovească. Au intervenit Chipciu și team-managerul Panin ca să-l oprească pe Debeljuh, așa că masorul a scăpat de răzbunarea croatului.

VIDEO Edward Iordănescu, despre situația portarilor de la echipa națională: „Am avut discuții cu Tătărușanu”

Citește și:

CFR Cluj, anunț categoric » Ce se întâmplă la campioană după prima victorie din play-off

Dan Petrescu e contrazis chiar de propria conducere: „E mai frumos campionatul când orice etapă poate da răsturnări de situații”

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (62)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  13 Martie 2022, 19:56

Autoanalizeaza-te si-ti vei da seama ca nu ai dreptate! Tu esti terminat, ca de prostie esti full? Si persisti!!

freddy
freddy  •  13 Martie 2022, 19:17

De la un om care *** în fața unui cioban... O declarație sincera și de bun simț. Te credem MM. Te credem. Tot ce faci arata ca nu ai nici orgoliu și nici principii. Doar o coloana vertebrala extrem de elastică. Spor la pupat papuci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

warlokadi
warlokadi  •  13 Martie 2022, 16:50

Meme nare nimik cu fotbaluuu!se vede rezultatele de 7 ani!nu inteleg de ce il chemati la redactie!sinteti asa de inculti la nivelul lui????

Vezi toate comentariile (62)
Comentează