FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, devastator după acțiunea Peluzei Sud: „Au pus 3-4 cearșafuri, dar nu știu cum ne-ar putea împiedica! Derby-ul fotbalului românesc trebuie să se joace în Ghencea”

Mihai Stoica / foto: GSP
Mihai Stoica / foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 21:56 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 23:08

FCSB ÎN GHENCEA? Revenit în țară după cantonamentul de 10 zile din Olanda, Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, i-a ironizat pe suporterii din Peluza Sud, după acțiunea de vineri dimineață a ultrașilor. Nucleul dur al galeriei celor de la CSA CSA Steaua a afișat mai multe mesaje incisive în Capitală, într-o perioadă în care se vehiculează că FCSB va primi dreptul de a intra în Ghencea.

MM Stoica îi ia peste picior pe susținătorii rivalei pentru modul în care aceștia încearcă să blocheze accesul celor de la FCSB în Ghencea. Stoica e convins că derby-ul cu Dinamo se va juca pe „bijuteria” de 30.000 de locuri din Ghencea și îi asigură pe fanii vicecampioanei: „Nu știu cum ne-ar putea împiedica să jucăm acolo”, a comentat oficialul roș-albaștrilor.

Mihai Stoica anunță un nou transfer la FCSB! De ce depinde mutarea
FCSB
Mihai Stoica anunță un nou transfer la FCSB! De ce depinde mutarea

Mihai Stoica, nemilos cu Peluza Sud Steaua: „Au pus niște cearșafuri, atât!”

„Am văzut niște cearșafuri de diverse dimensiuni. Au împânzit tot orașul? Vin și scriu pe garduri, mi se par niște copilării! Cum e asta cu «Jos labele Sud?» (n.r. - MM ironizează unul dintre bannerele afișate de ultrași, care conținea și semnătura peluzei). Eu citesc de la stânga la dreapta. 

Nu știu cum ne-ar putea împiedica. Cred că drept de preempțiune are primul venit (n.r. - în tentativa de a închiria arena). Stadionul n-a fost făcut pentru ca cineva să facă circ, la modul «hai să ne întâlnim să facem un grătar acolo». Stadionul a fost făcut pentru ca bucureștenii să vadă fotbal! A fost făcut pentru ca derby-ul fotbalului românesc să se joace pe un stadion unde intră 30.000 de fani. E Steaua - Dinamo, totuși! De ce să se joace undeva unde intră doar 7.000 de fani? 

Îi zic Steaua fiindcă noi n-am retrogradat niciodată! Nu cred că trei cearșafuri așternute de unii... Mie mi se par copilării. Ce oraș au împânzit? Au pus trei-patru cearșafuri, atât”, a spus Mihai Stoica vineri seara, la Orange Sport.

FCSB în Ghencea? Cum pune problema un fost ministru al Sportului: „Au pornit motoarele înainte de campanie”
STADION
FCSB în Ghencea? Cum pune problema un fost ministru al Sportului: „Au pornit motoarele înainte de campanie”
+12 FOTO

Peluza Sud Steaua a împânzit Bucureștiul cu zeci de mesaje dure anti-Becali și Ciolacu

Ultrașii din Peluza Sud Steaua au împânzit Bucureștiul cu mesaje de amenințare împotriva lui Gigi Becali. Galeria „militară” încearcă să blocheze venirea rivalei FCSB în Ghencea.

FCSB este mai aproape ca niciodată să pășească pe arena din Ghencea. Gigi Becali, sprijinit de premierul Marcel Ciolacu, vrea ca evenimentul să fie unul special, ținta fiind chiar derby-ul cu Dinamo, din runda secundă a sezonului 2023/2024, meci programat pe 22 iulie.

Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, a transmis că a rămas fără opțiuni pentru a bloca tentativa lui Gigi Becali. Ultrașii continuă însă disputa de la distanță. Joi noapte spre vineri, aceștia au afișat zeci de mesaje împotriva lui Gigi Becali în toată Capitala.

VIDEO Adrian Bumbescu, despre strategia Stelei și posibilitatea ca FCSB să intre în Ghencea

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica anunță un nou transfer la FCSB! De ce depinde mutarea

Doi intră direct titulari » Cum ar putea arăta FCSB în prima etapă din Superliga

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (63)
fabulos
fabulos  •  10 Iulie 2023, 18:18
Postat de O_persoana pe 10 Iulie 2023, 17:22

Deoarece actuala SC FC FCSB SA este aceiași entitate ca FC STEAUA BUCUREȘTI SA, căruia i-a fost cedată absolut tot de către AFC Steaua. Dar na, e greu de înțeles pentru uni

Deci de aici faci aceasta confuzie. Afla acum ca CSA STEAUA BUCURESTI nu a cedat nimic catre alta societate. Nu se putea ceda nimic fara respectarea unor conditii legale, respectiv o licitatie. Nici acum nu se poate atribui direct catre cineva. Dealtfel exista si o hotarate judecatoreasca in sensul in care societatii lui Becali ii este interzis sa foloseasca orice are legatura cu Steaua Bucuresti (DENUMIRE, STEMA). Citez din ziarul Bursa "Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au admis acţiunea Clubului Sportiv al Armatei Steaua (CSA) şi au decis ca brandul "Steaua" să nu mai fie deţinut de echipa de fotbal a lui George Becali, potrivit surselor din presă. "Anulează marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735, data depozit 29.01.2004. Anulează contractul de licenţă marca nr.201 din 1.02.2011 încheiat cu intimata SC Ostrovit SA cu privire la marca înregistrată sub nr.061735", se arată în hotărârea instanţei. CSA a dat în judecată societatea care deţine echipa de fotbal Steaua Bucureşti, Asociaţia Fotbal Club Steaua, dar şi SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, SC FCSB Marketing SRL (fosta SC Durby Sports Business SRL) şi SC Ostrovit SA, susţinând că acestea deţin ilegal marca "Steaua". Procesul prin care CSA Steaua a revendicat marca "Steaua" a fost deschis pe 25 mai 2011, însă acţiunea a fost respinsă atât de Tribunalul Bucureşti, cât şi de Curtea de Apel Bucureşti, însă decizia finală a aparţi

O_persoana
O_persoana  •  10 Iulie 2023, 17:22
Postat de fabulos pe 10 Iulie 2023, 09:51

Si SC FC FCSB cum a intrat in ecuatie? Ei nu au absolut nici o legatura cu nimeni.

Deoarece actuala SC FC FCSB SA este aceiași entitate ca FC STEAUA BUCUREȘTI SA, căruia i-a fost cedată absolut tot de către AFC Steaua. Dar na, e greu de înțeles pentru uni

fabulos
fabulos  •  10 Iulie 2023, 15:46
Postat de Yuri_macel pe 10 Iulie 2023, 11:04

Pai noi de fotbal vorbim aici nu de curse de iepuri. N-am vazut nicaieri sa va revendice cineva palmaresul la polo. Ma bucur ca recunosti ca echipa de fotbal e din 2017.

Ai afirmat: ''CSA chiar s-a infiintat in 2017'', ceea ce este eronat. CSA s-a infiintat in anul 1947. Unele sectii se pot desfiinta tot la fel de simplu cum se pot infiinta sectii noi. Sectia de fotbal a clubului CSA Steaua si-a intrerupt activitatea in anul 1998 dar si-a reluat-o in 2017. In tot acest timp CSA Steaua a functionat cu celelalte sectii. Ca sa intelegi un exemplu mult mai simplu. Gandeste-te la participarea Romaniei la Olimpiade. Daca participam cu echipa de fotbal la mai multe editii, una o castigam, iar apoi timp de trei editii nu mai participam cu sectia de fotbal ci cu toate celelalte, inseamna ca am infiintat o echipa noua si am pierdut palmaresul de pana la desfiintare? Nicidecum. Sau daca toti jucatorii echipei de fotbal sunt naturalizati si transferati de Laponia inseamna ca palmaresul este al Laponiei? Nicidecum. Palmaresul Stelei pana in 1998 este intangibil deoarece el a fost obtinut in numele CSA Steaua Bucuresti. Pana va fi instrainat catre o alta societate acolo este si acolo ramane.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează