FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica s-a enervat în direct: „E de domeniul fantasticului!”

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 14:23 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 15:38

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre ce urmează pentru formația roș-albastră, în privința stadionului pe care va juca la începutul sezonului.

Arena Națională va fi închisă între 15 iulie și 15 august, așa că FCSB e nevoită să se mute. Va alege „Arcul de Triumf”, așa cum a anunțat GSP.ro, iar MM Stoica a spus că și stadionul Ghencea este o variantă, existând deja o cerere pentru a juca acolo. 

E gratis, dar tot costă mult! Becali trebuie să facă un efort pentru a-și aduce preferatul » Detalii de la negocieri
FCSB
E gratis, dar tot costă mult! Becali trebuie să facă un efort pentru a-și aduce preferatul » Detalii de la negocieri

Mihai Stoica s-a enervat în privința stadionului Ghencea 

„Avem stadionul Arcul de Triumf, Ghencea și arena de la Târgoviște, atât timp cât Arena Națională nu e disponibilă. E ceva de domeniul fantasticului să ai stadion și să nu-l folosești (n.r- referire la stadionul Ghencea). 

O să fie gaură în buget. Stadionul e o gaură. S-a făcut ca să se piardă zilnic bani. Asta au decis cei care sunt în măsură să decidă”, a spus MM Stoica la OrangeSport. 

FCSB, o nouă cerere de a juca în Ghencea

 FCSB a reluat procedurile prin care speră să obțină dreptul de a evolua pe arena din Ghencea. FCSB și-a dorit să joace acolo și a solicitat oficial acest lucru de mai multe ori, dar până acum a primit doar refuzuri. 

Între conducerea CSA Steaua și FCSB e un război care se poartă mai ales în instanțe. În urmă cu aproape 10 ani, Gigi Becali a fost deposedat de marca Steaua, după care a fost și alungat din Ghencea, unde jucase peste 90% din meciuri în perioada 2003-2013.  

Conducerea roș-albaștrilor a trimis din nou solicitări, prin care a cerut să-i fie permis să închirieze arena respectivă, atât pentru meciurile de campionat, cât și pentru cele din Europa.  CSA Steaua, echipa din liga secundă, nu va avea meciuri în Ghencea, măcar în a doua jumătate a lunii iulie, fiindcă Liga 2 va debuta abia în primul weekend din august.  

Un motiv pentru care stadionul Steaua e dorit de FCSB mai mult decât Arcul de Triumf e afluența mare de spectatori pe care clubul lui Becali a avut-o în sezonul recent încheiat. Exclusiv la jocurile din campionat, media de fani acasă a fost, de departe, cea mai mare din campionat și a trecut de 15.000. Capacitatea arenei de la Arc e de sub 9.000 de locuri, în vreme ce în Ghencea sunt disponibile 30.000 de scaune.

Citește și: 

Rapid mai vrea un jucător de la FCSB » Tratative cu Gigi Becali

Becali le-a stabilit alte prețuri lui Compagno și Edjouma: „Am o nouă strategie”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
atthur
atthur  •  08 Iunie 2023, 07:14
Postat de fzoltan pe 07 Iunie 2023, 16:15

Echipa fără stadion, fără antrenor, fără nume (fcfcsb) și fără titlu în ultimii opt ani! Dar îl au pe meme :)

Și proștii te au pe tine,ca exponent...!!!...

johny2003
johny2003  •  08 Iunie 2023, 00:13

S-a nervozat mimeu in direct! Adica talpan face gaura in buget si el sta intr-o cutie de carton! Asa ceva....

atthur
atthur  •  07 Iunie 2023, 22:03
Postat de romeverest pe 07 Iunie 2023, 16:49

“ E ceva de domeniul fantasticului să ai stadion și să nu-l folosești” !!!! Care stadion MM ??? De cand aveti voi stadion ??? Sunteti o echipa fara identitate si fara stadion, iar locul vostru ar fi in Pipera unde patronul vostru ar fi trebuit sa-si construiasca un stadion, asa cum fac echipele serioase din Vest, nu sa stati chiriasi pe cine stie unde !!

Și care-i treaba ta,că stau ăștia in chirie??? Dar stadionul din Ghencea chiar e "gaură in buget " ..Asta înseamnă *** din buzunarul (și) al meu și chiar și al tău..Daca tu ești suficient de prost să nu te intereseze(ba chiar ești pe "mișto ",că vezi Doamne chiriași),eu refuz să fiu ca tine,adică prostovan...!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează