FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, moment de sinceritate maximă! Care sunt cele două evenimente pe care le regretă: "Ce om sănătos mintal poate să facă așa ceva?!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 17:13

MM Stoica, 53 de ani, a oferit un interviu în care a povestit câteva momente dintre cele mai delicate pe care le-a trăit în ultimii 15 ani. Are două evenimente pe care le regretă și explică în ce fel l-a schimbat perioada petrecută în închisoare.

"Sunt chestii pe care înainte de închisoare nu le realizam. Am ieșit un om mai bun decât am intrat. Dacă sunt provocat în trafic, zâmbesc, merg mai departe.

Nu îmi vine să cred când citesc ce scriam pe Facebook acum 6 ani.

Regret momentul când am coborât din lojă și am lovit un suporter. Ce om sănătos mintal poate să facă așa ceva?

Și regret când Gigi m-a rugat să nu-l supăr, în 2013. Iar eu am făcut o tâmpenie a doua zi, când am avut acel incident cu jurnaliștii de la ProTV. În rest, nu-mi reproșez nimic", a zis MM Stoica la Wowbiz.

Episodul 1, 2005: A BĂTUT UN SUPORTER AL STELEI

Unul dintre cele mai şocante gesturi ale managerului roş-albaştrilor de când a intrat în fotbal, dacă nu chiar cel mai şocant, a fost când a coborât din loja stadionului din Ghencea pentru a lovi cu pumnul un suporter al Stelei de la tribuna I. Se întâmpla în primăvara lui 2005, în timpul meciului Steaua - CFR 1-0. Fanul respectiv îl contesta pe Dică, unul dintre favoriţii managerului. MM a ieşit iniţial pe geamul lojei şi l-a ameninţat pe fan, care însă nu a fost intimidat pe MM. Stoica a coborât apoi, însoţit de gărzile de corp ale lui Gigi Becali şi, când a ajuns lângă suporterul respectiv, i-a aplicat direct un pumn în faţă!

EPISODUL 2, 2013: SANCŢIONAT DE UN TRIBUNAL DIN MACEDONIA PENTRU AGRESIUNE

Înaintea meciului pe care Steaua urma să-l joace în preliminariile UCL la Skopje, cu Vardar, în iulie 2013,  Mihai Stoica şi-a petrecut noaptea la poliţie, iar dimineaţa jocului la un tribunal, unde a fost judecată o plângere împotriva lui. Ce s-a întâmplat atunci? Reporterul și cameramanul ProTV au mers la antrenamentul echipei, dar ofiţerul de presă Cătălin Făiniși le-a explicat că nu le este permis accesul. El nu a apucat însă să pronunţe mai mult de două propoziţii fiindcă a intervenit Mihai Stoica.

"Daţi-i drumul de aici! Căraţi-vă!", a început MM. "Ia plecaţi în p...a mea de aici! Mă rog de voi să plecaţi? Afară, dă-te-n p. .a mea! Gata, hai! Nu mă face să dau în tine! Cum p.. a mea să nu pot să dau în tine? Ieși, băga-mi-aș p. .a în familia ta!". MM a sesizat că Alexandra Tănăsescu, reporterul ProTV, filma cu telefonul mobil și i-a luat aparatul, ajutat de gărzile de corp, ca să șteargă imaginile! Una dintre gărzile de corp a bruscat-o pe Alexandra și fata a mers la spital, de unde a ajuns la tribunal. MM a fost amendat cu 400 de euro. În plus, ProTV, agenţia de monitorizare a presei ActiveWatch şi Asociaţia Presei Sportive au anunţat la vremea respectivă că vor sesiza UEFA.

Citește și: 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  09 Iunie 2018, 07:15

AR TREBUI CA TOATA PRESA CONTESTATARA SI UNII OAMENI DIN FOTBAL SA-SI CEARA SCUZE CAND AU AFIRMAT CA INFORMATIA DATA DE MM CA PETRESCU SIGUR PLEACA IN CHINA RADEAU SI ...FACEAU MISTO!!!INTREB SI EU:UNDE A PLECAT ...DAN PETRESCU???POATE DOMNILOR NU STITI?....IN CHINA!!!!

prazburg1948
prazburg1948  •  09 Iunie 2018, 03:25

Tipic fc5bist, e tupeist numai cu bodyguards in jurul lui. Fanii acestei "echipe", chiar nu vad ce oameni sunt in conducere? Am tot spuso, de la fani, la jucatori, la conducere, numai mizerii!

balauru48
balauru48  •  08 Iunie 2018, 22:06
Postat de Radu Fifea pe 08 Iunie 2018, 22:04

MM-ul le da clasa tuturor asa-zisilor conducatori de fotbal de la noi. Frustratii antistelisti n-au creier nici 10 la suta din cat are MM!

Bine ba iosif, ai mai castigat 20 de bani cu mesajul asta.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează