FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

Mihai Stoica, primele explicații pentru locurile goale de pe „Arcul de Triumf”: „Au rămas cu deficit”

Mihai Stoica / Sursă foto: GSP +23   FOTO
Mihai Stoica / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 12:03 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 12:31

Mihai Stoica pune pe seama bișnițarilor eșecul bifat de FCSB în tentativa de a umple „Arcul de Triumf” sâmbătă, la derby-ul cu Dinamo (2-1). Oficialii vicecampioanei așteptau un sold-out răsunător, însă stadionul nu s-a umplut aseară: au fost prezenți în casa rugby-ului românesc 6.123 de spectatori, o asistență sub așteptări.

FCSB asigura că va umple Ghencea cu 30.000 de suporteri în cazul în care roș-albaștrilor li s-ar fi permis accesul în „Templu”, însă socotelile acestora au fost date peste cap. „Expulzați” pe „Arc”, fanii vicecampioanei n-au luat cu asalt arena de lângă Mănăstirea Cașin, iar realitatea din tribune a contrazis estimările clubului lui Gigi Becali: au rămas sute de locuri neocupate, în special la Tribuna a II-a.

Misterul sutelor de scaune goale de la FCSB - Dinamo  » De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România
FCSB - DINAMO 2-1
Misterul sutelor de scaune goale de la FCSB - Dinamo » De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România

Explicațiile lui Mihai Stoica: „Au rămas bișnițarii cu deficit”

Gazeta Sporturilor a explicat la primele ore ale dimineții câteva dintre motivele pentru care fanii vicecampioanei n-au umplut stadionul, unul dintre acestea fiind legat de specula născută în jurul evenimentului. MM Stoica a confirmat că bișnițarii le-au dat mari bătăi de cap:

„Cele câteva sute de scaune goale au existat din cauza/datorită organizării de excepție. Au rămas bișnițarii cu deficit. Așa se întâmplă când unii își procură biletele altora”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România

Care sunt explicațiile pentru care un derby cu un asemenea afiș n-a putut genera un sold-out așteptat de toată lumea? În primul rând, vinovați pentru scaunele goale de aseară sunt speculanții care și-au făcut din nou de cap cu prilejul acestui meci. Aceștia și-au cumpărat bilete pe care au încercat apoi să le revândă la prețuri prohibitive, un detaliu care i-a ținut la distanță pe fanii de rând.

Mihai Stoica, primele explicații pentru locurile goale de pe „Arcul de Triumf”: „Au rămas cu deficit”
Bișnițarii și-au făcut de cap și au încercat să dea lovitura pe spatele Derby de România

Apoi, inclusiv decizia ca biletele să nu fie comercializate în spațiul online a „dăunat” asistenței din derby. Mulți dintre suporterii FCSB au preferat să nu-și asume riscul de a aștepta la cozi, în căldură, sperând că vor face rost de tichete în alt mod.

Toată tevatura legată de stadionul care să găzduiască derby-ul a contribuit și ea, tot în sens negativ: descurajați că meciul nu va avea loc în Ghencea, ci pe o arenă „minusculă”, și îngrijorați de teama unor posibile incidente, mulți suporteri au preferat să urmărească meciul acasă, la TV, sau în oraș, la terase.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Derby de România

+19 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Misterul sutelor de scaune goale de la FCSB - Dinamo » De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România

Cornel Dinu, dezlănțuit după derby: „Gigișor, s-au cerut afară sau ai vrut să-i odihnești?” » Nici Talpan n-a scăpat: „Pur caragialesc ”

Florin Răducioiu a avut un client după FCSB - Dinamo: „Mai tot timpul n-a fost în joc! Să fie mai concentrat”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Iulie 2023, 00:42

Domnule Mimi , de unde bișnițari și cum de au reușit ei sa cumpere bilete, când cumparatorii erau obligați sa prezinte buletinul și numai doua bilete primeau. Iar dacă mai punem la socoteala faptul ca ' mneata ai stat de planton la casele de bilete încă de la orele 11 ,argumentul dumitale se duce de râpă. Te rog mai cauta alta rima!

SuporterITC
SuporterITC  •  23 Iulie 2023, 20:56

Voi nu intelegeti ironia lui Mimi ? A fost sold out, numai ca...............

farul_campioana
farul_campioana  •  23 Iulie 2023, 17:55

Atâția sunt. Asta e audiența și când joacă pe Național Arena : cel mult 5500 de fecesebisti, că restul au fost dinamoviști.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează