FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a răbufnit în emisiune: „Sfidător, total incorect!”

Mihai Stoica, la OrangeSport
Mihai Stoica, la OrangeSport

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 10:24 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 10:30

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a fost provocat să numească 3 soluții pentru însănătoșirea fotbalului românesc. Discursul lui MM a fost înflăcărat, cu trimiteri la câteva dintre regulile impuse de FRF și la arbitrajele controversate din ultima perioadă.

Om cu experiență vastă în fotbal, în care activează de peste 30 de ani, Mihai Stoica a fost provocat să propună 3 soluții care să ajute la redresarea fotbalului românesc. În replică, oficialul FCSB a afirmat că ar renunța la două dintre cerințele pe care FRF le are de la cluburi, de a folosi un fotbalist U21 în fiecare meci și de a avea echipă de fotbal feminin.

În plus, Mihai Stoica a atins problema arbitrajului, învăluit de mai multe controverse în ultima perioadă. MM a descris drept „sfidător” faptul că doi dintre arbitrii criticați etapa trecută, George Găman și Florin Andrei, au fost delegați în această rundă, amândoi la FC Voluntari - CFR Cluj: Andrei va fi „central”, Găman arbitru de rezervă.

Nu s-a văzut la TV » Ce a făcut galeria lui Dinamo chiar înainte să părăsească stadionul
RAPID - DINAMO 4-0
Nu s-a văzut la TV » Ce a făcut galeria lui Dinamo chiar înainte să părăsească stadionul

Mihai Stoica a răbufnit la TV: „Sfidător! FRF este atentă cu imaginea Federației și a celui care o conduce”

„Atât timp cât FRF se concentrează pe o regulă stupidă (n.r. - U21), pe care o impune... prima soluție asta ar fi, să renunțăm la prostiile astea. Aș dori să fie concentrare pe problemele reale ale fotbalului românesc, nu să impui să ai echipă de fotbal feminin. Nu ajută cu nimic o echipă de fotbal feminin clubul nostru. Poate banii ăia ar trebui direcționați în altă parte.

Mi se pare că FRF la momentul ăsta este atentă cu atentă cu imaginea Federației, cu imaginea celui care o conduce, și este condusă «politically correct», în loc să fie aprofundate problemele reale ale fotbalului nostru. Una dintre ele este problema arbitrajului.

Atât timp cât Găman face ce a făcut (n.r. - la UTA - FCSB 2-1) și toată lumea iese și spune că nu a luat deciziile corecte, iar el nici măcar o etapă nu este reținut de la delegări... este oficial la Voluntari - CFR, ceea ce mi se pare că este o sfidare

Florin Andrei arbitrează meciul Hermannstadt - U Cluj, face o greșeală impardonabilă, amendată de toți specialiștii, iar el sâmbătă arbitrează Voluntari cu CFR... Mi se par chestii total incorecte. Trebuie acționat în direcția asta”, a afirmat MM la OrangeSport.

Mihai Stoica: „Poate sunt interese. Dacă spun ce văd, sunt chemat la Comisii”

MM a sugerat că ar putea exista anumite „interese” la nivelul conducătorilor din fotbalul românesc. Nu a vorbit cu subiect și predicat, de teama că ar putea fi reclamat din nou la Comisia de Disciplină, așa cum s-a întâmplat după ce a criticat arbitrii de la Rapid - FCSB 1-0, în play-off-ul sezonului trecut:

„Asta ar schimba lucrurile, da. Te duci și-ți faci analizele. Îți găsește o analiză în neregulă. Vrei să te însănătoșești? Du-te la un specialist, să-ți spună despre ce e vorba. Așa, aia dă în alta. Sunt multe probleme care trebuie scoase din fotbal. Dar noi nu avem nicio problemă.

Poate sunt interese, doar că interesele personale nu ar trebui să primeze. Poate sunt, nu știu. Că eu dacă spun ce văd, sunt chemat la Comisii. Că se supără domnul Vidican”.

  • George Găman a fost arbitru de centru etapa trecută la UTA - FCSB 2-1. I-a iritat la culme pe roș-albaștri prin penalty-ul dictat pentru arădeni, la un presupus henț al lui Pantea. I-a și arătat „galben” lui Pantea la acea fază, iar fundașul dreapta a mai luat unul ulterior și a fost eliminat. 
  • Florin Andrei a arbitrat Hermannstadt - U Cluj 2-2, unde a ratat un fault clar de penalty asupra lui Daniel Popa. „Centralul” a considerat că atacantul Universității a simulat și i-a arătat cartonașul galben! Nu și-a schimbat decizia nici după ce a revăzut faza pe monitorul VAR.

Mai multe știri din Liga 1:

Scenografia interzisă dinamoviștilor reprezenta un mesaj cu conotații rasiste la adresa rapidiștilor

Săpunaru, discurs de lider în vestiar, la Rapid - Dinamo: „Asta își doresc! Hai, strong!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (28)
ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  20 Septembrie 2023, 23:48

Dacă iei niște cuvinte din dex și le pui într-un text nu te face mai deștept...esti mult prea prost,ca și idolul tău Mimi

observator_federal
observator_federal  •  02 Septembrie 2023, 18:59

Faptul că Găman este în continuare criticat de presa sportivă pentru un penalty acordat CORECT împotriva Fcsb-ului, să fie oare un semnal pentru ceilalți arbitri că iechipa Fcsb trebuie musai ajutată să câștige?? (Fcsb să câștige puncte iar Nea Gigi -latifundiarul mogul- bani mulți... ). Mare măgărie!

parneava
parneava  •  02 Septembrie 2023, 16:02

Incorect si sfidatori,atat domnul Mihai Stoica,cat si autorul articolului. Da, arbitrul Gaman,a acordat acel penalti,mai degraba simtind ca s-a produs o infractiune,penalti care s-a dovedit corect,vazand o tara intreaga imaginile surprinse de pe cealalta parte.Deci,chiar daca n-a putut vedea faza asa cum se poate vedea,la un VAR adevarat,Gaman a luat o decizie corecta. Domnule ziarist de net,cum adica "presupus hent la Pantea"? Dumneata chiar n-ai vizionat faza pe you tube?. Pana si cei de la DIGI si Prima sport au recunoscut ca arbitrul Gaman a luat o decizie corecta,chiar daca la noi VAR-ul este second hand.Cand FCSB a batut UTA,dintr-o minge centrata din afara terenului,faza vazuta de o tara intreaga,n-ati scris nimic. Chiar sa nu mai fie fair play, nici in jurnalism? Ca de domnul Stoica,nu ma mir.A avut si de la cine si unde invata.Si nu uita domnule ziarist,UTA are SASE TITLURI DE CAMPIOANA!!! Cate are FCSB ?.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează